Poznati glumci koji su gotovo uništili svoju karijeru, ali su ponovo „stali na noge“

Svakome se dešava da donese lošu odluku. Ali, kada donesete mnogo loših odluka jednu za drugom, lako možete da uništite svoj život.

poznati-glumci-koji-su-gotovo-unistili-svoju-karijeru-ali-su-ponovo-stali-na-noge-01.jpg

Izgleda da vas slava i novac ne mogu učiniti imunim na ovo, pa je veliki broj poznatih prošao kroz zaista težak period u svom životu.

Ipak, bez obzira da li su se nosili sa alkoholizmom, nekom drugom zavisnošću ili sa problemima u ponašanju, oni su uspeli da to prevaziđu i da drugima postanu inspiracija.

Pogledajte poznate ličnosti koje su u životu napravile mnogo grešaka, ali su rešili da se poprave i postali su mnogo bolja verzija sebe:

Lindzi Lohan

Ako se sećate 90-ih, verovatno se sećate i male crvenokose Lindzi.

Glumica je oduševila kritičare još u najranijem uzrastu sa ulogom u „The Parent Trap“. Ovaj film joj je doneo svetsku slavu, a u tinejdžerskom uzrastu je ponovila uspeh sa „Mean Girls“.

Lindzi su predviđali svetlu budućnost, ali puno zabave i problemi sa zakonom zasenili su njen talenat.

Naime, glumicu su mnogo puta okarakterisali kao neodgovornu i neprofesionalnu, a izgubila je i veliki broj projekata.

Na sreću, Lindzi je rešila da svoj život vrati na kolosek i da lošu prošlost ostavi iza sebe. Glumica je 2018. godine otvorila odmaralište na Mikonosu i tako je započela svoju poslovnu karijeru.

„Ja sam ono što jesam. Ja sam dobra osoba. Brinem se o sebi. Zdrava sam. Volim da se zabavljam“, izjavila je glumica.

poznati-glumci-koji-su-gotovo-unistili-svoju-karijeru-ali-su-ponovo-stali-na-noge-02.jpg

Mel Gibson

Glumac i režiser može da se pohvali impresivnom karijerom, ali i mnogim kontroverzama.

Mel je imao nekoliko nasilnih epizoda zbog zloupotrebe alkohola. U nekim intervjuima je napadao određene društvene grupe, a pošto je odbio da se izvini, izgubio je i mnogo fanova.

Ali, prema medijima, glumac je rešio da sredi svoj život, pa se prijavio na rehabilitaciju. Istovremeno, počeo je da ide i na terapiju sa ciljem da se lakše nosi sa besom.

poznati-glumci-koji-su-gotovo-unistili-svoju-karijeru-ali-su-ponovo-stali-na-noge-03.jpg

Vinona Rajder

Vinona je još jedna glumica čija je karijera cvetala 90-ih. U filmovima „Edward Scissorhands“ i „Girl Interrupted“ Vinona je pokazala svoj talenat i bila je glumica koja mnogo obećava.

Ali, na žalost, u tom periodu glumica je započela i borbu sa depresijom.

„Bilo je ironično jer su svi mislili da mi se dešava nešto veliko i da nemam razloga da budem depresivna. Možda je to bio vrhunac moje karijere, ali sam se u sebi osećala izgubljeno“, izjavila je Vinona o jednom od najmračnijih perioda u svom životu.

Depresija je očigledno imala veliki uticaj na njenu karijeru, pa je propustila mnogo dobrih prilika.

Ali, danas se Vinona oseća odlično, pa ima čak i ulogu u popularnoj seriji „Stranger Things“.

„Želim da budem dobra osoba koja vodi zdrav život i koja se dobro oseća. Istovremeno, osećam se blagoslovljeno kao glumica“, izjavila je ona u jednom intervjuu.

poznati-glumci-koji-su-gotovo-unistili-svoju-karijeru-ali-su-ponovo-stali-na-noge-04.jpg

Šaja Labaf

Za glumca koji je bio deo velikih projekata, poput serijala „Transformers“, poznato je da ima težak karakter. Ali, možda je njegova najveća greška bila kada je izjavio da rad sa Stivenom Spilbergom nije ništa posebno.

Normalno, kada kažete ovako nešto o jednom od najcenjenijih režisera današnjice, većina će vam okrenuti leđa.

Glumac je nedavno izjavio da je, otkada je prestao da radi na velikim projektima, bolje organizovao svoju karijeru. Navodno, tek sada je osetio da je zaista sazreo i zbližio se sa svojom porodicom kao nikada pre.

poznati-glumci-koji-su-gotovo-unistili-svoju-karijeru-ali-su-ponovo-stali-na-noge-05.jpg

Nastavlja se na sledećoj strani...



Možda vas zanima:

Тоblerone tunel – novi deo tela devojaka koji će one slikati ovog leta na plaži Na društvenim mrežama stalno se pojavljuju novi trendovi, koje devojke „slepo“ s...
Теst za koji je potrebno samo da spojite dlanove: Kakvog partnera imate pored sebe? Dlanovi osobe mogu da kriju tajne i karakteristike koje se teško primete na prvi...
Тroše kao milioneri: Koji horoskopski znakovi se razbacuju novcem? Ne štede na garderobi niti na izlascima, a galantni su kako prema sebi tako i pr...
Тrikovi koji će vam pomoći u neprijatnim situacijama u poslednjem trenutku Kao po nekom nepisanom pravilu, neprijatna iznenađenja se dešavaju uvek kada naj...
Тaman kada poželite da ga „ubijete“, spremiće vam romantičnu večeru – to je savršen muškarac koji va... Savršeni muškarci više ne postoje. Pričajte mi malo o tome. Ili ne, bolje da ja ...
Маpa svih grčkih plaža na kojima su se pojavile meduze Letovanje u Grčkoj sada može biti još bezbednije, zahvaljujući mapi koja pokazuj...