Usne u boji čokolade – zimski hit po ukusu trendseterki (foto)

Ako još uvek niste odlučile kakav karmin da izaberete za početak nove godine, onda je ovo pravi izbor za vas.

usne-u-boji-cokolade-zimski-hit-po-ukusu-trendseterki-foto-1.png

Zima će biti u znaku čokoladnih usana, pa se karmin u ovakvim tonovima mora naći u vašoj tašnici za kozmetiku.

Šminkeri tvrde da su čokoladne nijanse pogodne za apsolutno sve žene. Važno je samo da otkrijete koja vam najviše odgovara.

usne-u-boji-cokolade-zimski-hit-po-ukusu-trendseterki-foto-2.jpg

Nije reč o samo jednoj boji, već o čitavom spektru tonova, pa to može biti mešavina kafe, kapućina ili karamele. Nemojte se plašiti da eksperimentišete.

Vredi napomenuti da se čokoladne nijanse lepo kombinuju sa svom odećom, a prikladne su kako za dan, tako i za veče.

usne-u-boji-cokolade-zimski-hit-po-ukusu-trendseterki-foto-3.png

Da biste postigle savršen izgled sa usnama u boji čokolade, neophodno je da vaš ten bude ujednačen. Najbolje je da nanesete neutralne senke na očne kapke, a ne zaboravite ni na malu količinu hajlajtera.

Potrudite se i da stavite poseban akcenat na trepavice. Međutim, što se tiče obrva, pun pogodak ćete postići prirodnim efektom.

usne-u-boji-cokolade-zimski-hit-po-ukusu-trendseterki-foto-4.jpg

U galeriji u nastavku pogledajte kako trendseterke nose ovaj zimski hit, inspirišući se da ga i same prošetate gradskim ulicama ili u noćnom provodu:

M. A. | CRNOBELO.rs / foto: instagram.com

Možda vas zanima:

Ideje za manikir sa novogodišnjim i zimskim motivima (foto) Sezona praznika je na pragu naših vrata, a to znači da je vreme da ostavimo po s...
Devojčica koja ima potencijal da dobije titulu „najlepše devojčice na svetu“ (foto) Ako je Kristina Pimenova pre nekoliko godina, sa svojih 9 godina, bila prog...
9 slavnih žena koje žele da naprave trend od nefotošopiranih fotki sa celulitom i strijama Fotošopiranje fotki postoji mnogo duže od društvenih mreža. Iza savršeno sređeni...