Jarac vas nosi kući kada ste pijani, Ribe ne zaboravljaju rođendane: Kakvi prijatelji su horoskopski znaci?

Prijateljstvo je investicija – što više uložiš, više ćeš dobiti. Svaki od znakova Zodijaka se ističe pozitivnim osobinama kada je reč o prijateljstvu.

jarac-vas-nosi-kuci-kada-ste-pijani-ribe-ne-zaboravljaju-rodendane-kakvi-prijatelji-su-horoskopski-znaci.jpg

Zašto svaki od 12 znakova može da vam bude dobar prijatelj? Kakav ste vi prijatelj prema Zodijaku?

OVAN

Ovan je najbolje društvo koje možete da zamislite. Uvek se prilagođava prilikama i događajima. Ozbiljan je kada treba da se razgovara o važnim temama i sasvim je opušten kada krene zabava. Ovan je istovremeno odličan slušalac, savetnik i čuvar tajni.

BIK

Ko nosi najlepše poklone? Naravno, najpažljiviji drugar, Bik. Bik veoma dugo smišlja poklone za svoje prijatelje. Istražuje i analizira jer želi da pokloni nešto što je istovremeno i praktično i zanimljivo.

Mora da bude perfektno spakovano i da obavezno ima posvetu.

BLIZANCI

Ako uradite neku lošu stvar, Blizanci su prvi koji će doći da vam pomognu. I ne samo to, nikada vas neće osuđivati zbog vaših postupaka. Razmišljaju brzo i energično, pa će smisliti rešenje brže nego bilo koji drugi znak Zodijaka.

RAK

Treba vam rame za plakanje? Treba vam neko ko će vas saslušati dok vam sprema šolju čaja ili tople čokolade? Obratite se Raku.

On jedini ima dovoljno strpljenja da sluša tuđe probleme, i slično kao Blizanci – da vas ne gleda sa prekorom i osudom.

LAV

Možda će vas sledeća stvar iznenaditi, ali Lav je onaj koji će vas najbolje ugostiti. On je specijalista za dobru hranu i vino, ima istančan gastronomski ukus i smatra da dobri prijatelji zaslužuju isto tako najbolje od onoga što trpeza može da ponudi.

DEVICA

Imate problem da pronađete neki aparat za domaćinstvo? Poklon za svadbu, kaput za sebe ili čizme na popustu? Dobro organizovana Devica ima odgovor na sva ova pitanja.

Sa njom je kupovina zadovoljstvo, brza je, metodična i dobro informisana o svim popustima i događajima ovakvog tipa. Ona je najbolji drug kojeg možete naći za kupovinu.

Nastavlja se na sledećoj strani...