Za svaki horoskopski znak: Kada je pravo vreme za brak?

Dvadesete, tridesete ili četrdesete – koje su idealne godine da stanete pred oltar? Zodijak ima odgovor.

za-svaki-horoskopski-znak-kada-je-pravo-vreme-za-brak-1.gif

U najboljem slučaju, brak je zajednica koja traje ceo životni vek.

Zato, potrebno je da budete pažljivi, ali i da dobro razmislite o odluci, pre nego što krunišete ljubav sa partnerom.

A, možda će vam zvezde, odnosno horoskopski znak u kojem ste rođeni, pomoći da otkrijete da li ste spremni da izgovorite sudbonosno DA.

Pod pretpostavkom da su pronašli svoju srodnu dušu, pravo vreme za brak za svaki horoskopski znak je:

Ovan

Ovnovi su puni entuzijazma i jake volje, i teško da neko može da ih zaustavi. Mrze da čekaju, zbog čega često uleću u avanture, koje im, na kratak ili duži rok, ne čine uvek dobro. Njihova lakomislenost izlazi na površinu s godinama. Rođeni u ovom znaku najčešće stupaju u brak od tridesete godine pa naviše.

za-svaki-horoskopski-znak-kada-je-pravo-vreme-za-brak-2.jpg

Bik

Za razliku od Ovnova, oni su veoma prizemni. Bikovi traže sigurnost i stabilnost, a spremni su i da dugo čekaju partnera koji će ispuniti njihova očekivanja. Da bi imali osnovu za čvrstu vezu, oni prvo moraju pronaći sreću u sebi. A, kada se to desi, ništa im ne može stati na put do oltara, pred kraj njihovih dvadesetih.

Blizanci

Blizanci su osobe sa iznenađujuće promenljivim temperamentom. U jednom trenutku su u srećnoj vezi i sve im ide kako treba, a već u sledećem su puni sumnji. Ali, to će se promeniti sa godinama. Najbolje vreme za sklapanje braka im je kada počnu da planiraju proslavu 35. rođendana.

za-svaki-horoskopski-znak-kada-je-pravo-vreme-za-brak-3.jpg

Rak

Rođeni u znaku Raka traže sigurnost i pravi su eksperti za veze. Brzo daju svoje srce drugima, a svojoj ljubavi uvek ostaju verni. Sredinom dvadesetih već su spremni da stanu na ludi kamen.

Lav

Lavovi su žestoki ljubavnici, pa se oni „predaju“ kasnije od ostalih. Najbolje vreme za stupanje u brak im je u tridesetim, ili čak i u četrdesetim godinama života.

za-svaki-horoskopski-znak-kada-je-pravo-vreme-za-brak-4.jpg

Devica

U životu Devica bukvalno sve mora da teče po planu. Za njih je poznato da se vrlo rano žene ili udaju. Ipak, bilo bi bolje da malo pričekaju sa brakom, zato što je idealan momenat negde između 27 i 29 godina.

Još 6 znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Ženski horoskop: Najlepša strana u fizičkom izgledu svakog horoskopskog znaka Vaga – Vage su izuzetno zgodne, naročito otpozadi, niko ne ostaje ravnodušan pre...
Vaša najtoksičnija karakterna osobina prema horoskopskom znaku Retko ko želi da prizna, ali svako od nas ima neko loše ponašanje kojim povređuj...
U čemu se krije magnetska privlačnost svakog horoskopskog znaka? Lavovi su odani i harizmatični, a Strelčevi plene svojom misterioznošću, dubinom...