Koji horoskopski znaci su skloni depresiji?

Bez obzira na ono što je izaziva, depresija je širok spektar negativnih emocija koje niko ne želi da oseti.

koji-horoskopski-znaci-su-skloni-depresiji.jpg

Ipak, pripadnici nekih horoskopskih znakova su više skloni depresiji od ostalih.

Otkrijte da li ste i vi među njima:

Bik

Bikovi su skloni depresiji jer ne vole da su sami, već da su uvek u društvu. Često se osećaju usamljeno i to ih vodi ka negativnim mislima i emocijama. Depresija ih najčešće pogađa kada najmanje očekuju.

Rak

Rak je verovatno najdepresivniji znak Zodijaka Intuitivan je i njegova depresija se najčešće javlja zbog toga što preuzima veliku odgovornost na sebe, pa mu je onda teško da kontroliše sopstvene emocije.

Vaga

Vaga je najveći pobornik mira, pa često zaboravlja sopstvene potrebe i želje. Kada Vaga ne uspe da ostvari ono što je naumila, brzo pada u depresiju. Mnogo lakše prihvata da zapostavi sebe nego svoje voljene.

Ribe

Ribe žele da budu srećne, da grade lepe uspomene i da optimistično gledaju na budućnost. Padaju u depresiju onog trenutka kada shvate da ne mogu da kontrolišu život. Problem je u tome što njihov pogled na život nije uvek realan.

M. D. | CRNOBELO.rs / foto: pixabay.com

Možda vas zanima:

Šta horoskopski znakovi rade kada je dosadno? Ovih dana situacija koja nas je zatvorila u kuću stvorila je stres, ali i dosadu...
Koliko dugo ljutnja drži svaki horoskopski znak? Svaki horoskopski znak drugačije reaguje na ljutnju, ali koliko dugo ona traje? ...