Škorpije - zdrav način ishrane, Device - ravnoteža između profesije i privatnosti - šta svaki znak očekuje od 2020. godine?

Približavamo se kraju 2019. godine, a 2020. je na pragu. Svako od nas će odlazeću godinu ispratiti sa različitim emocijama, ali obično imamo velike nade, ogromna očekivanja i pozitivne želje za novu godinu koja nam predstoji.

skorpije-zdrav-nacin-ishrane-device-ravnoteza-izmedu-profesije-i-privatnosti-sta-svaki-znak-ocekuje-od-2020-godine-01.jpg

Šta u stvari svaki od znakova očekuje da će mu se desiti u 2020. godini?

Ovan 

Sa nestrpljenjem čekate da krenete ka novim ciljevima u karijeri i da više vremena posvetite svojim hobijima i interesovanjima izvan posla.

skorpije-zdrav-nacin-ishrane-device-ravnoteza-izmedu-profesije-i-privatnosti-sta-svaki-znak-ocekuje-od-2020-godine-02.jpg

Bik

Vi očekujete da prevaziđete sve lične nesigurnosti sa kojima se borite već neko vreme unazad i da konačno naučite kako da više volite i cenite sebe.

Blizanci 

Već odavno sebi postavljate zadatak kako da bolje organizujete fizički prostor u kojem živite, a kako da rasteretite svoje misli i preopterećeni mozak.

skorpije-zdrav-nacin-ishrane-device-ravnoteza-izmedu-profesije-i-privatnosti-sta-svaki-znak-ocekuje-od-2020-godine-03.jpg

Rak 

Nadate se da ćete naučiti kako da prihvatate manje zaduženja i izazova i da ćete jednom zauvek naučiti šta znači kada se čovek samo odmara i opušta, bez brige o bilo kome ili bilo čemu drugom.

Lav 

Želite da više ne verujete pogrešnim ljudima i da ne gubite vreme sa njima. Isto tako, vreme je da više ne dajete „drugu šansu“ ljudima koji nisu zaslužili ni prvu.

Devica

Zamišljate želju da napravite ravnotežu između profesionalnog i privatnog života i da odvojite mnogo više vremena za porodicu i prijatelje.

skorpije-zdrav-nacin-ishrane-device-ravnoteza-izmedu-profesije-i-privatnosti-sta-svaki-znak-ocekuje-od-2020-godine-04.jpg

Nastavlja se na sledećoj strani...