3 horoskopska znaka koji će ove zime naći svoju veliku ljubav

Ako još uvek niste pronašli ljubav svog života, postoji velika šansa da će se to konačno promeniti u narednih nekoliko meseci. Barem tako tvrdi astrologija.

3-horoskopska-znaka-koji-ce-ove-zime-naci-svoju-veliku-ljubav-01.jpg

Ova tri horoskopska znaka treba da drže otvorene oči, uši, ali pre svega srce, jer postoji velika verovatnoća da će se ove zime zaljubiti do ušiju:

Strelac

Strelčevi su pod značajnim uticajem Urana tokom cele godine, a takođe mogu sve više računati na uticaj planeta u svom znaku tokom zimskih meseci.

Za ovaj vatreni znak to prvenstveno znači jednu stvar: neočekivane promene i nepredvidive preokrete.

Ovo je zapravo idealan period za slobodne Strelčeve, jer ih vreme mami da izađu izvan svoje zone komfora i konačno imaju priliku da upoznaju nove ljude, a možda i pronađu pravu ljubav.

Jarac

Jarčevi imaju Veneru u svom znaku od 5. novembra do kraja godine, a tokom ovog vremenskog perioda mogu imati koristi od planete ljubavi, lojalnosti i strasti.

Od vrućih flertovanja do romantičnih trenutaka i uzbudljivih sastanaka, sve je moguće - i ko zna, možda je ljubav vašeg života odmah iza ugla.

Rak

Od početka godine Saturn ima veliki uticaj na Rakove. Ovaj vodeni znak stalno misli na neke drage ljude iz prošlosti i tako blokira priliku da upozna nove ljude.

Ove zime, Rakovi će dobijati i podršku od planete Jupiter, koja će prekinuti misaone igre i izazvati im mnogo lepih, novih trenutaka.

Vrhunac može biti upoznavanje velike, nove ljubavi koja će Rakove potpuno zaslepeti i rastopiti njihovo zahladnelo srce.

(O)Milena | CRNOBELO.rs / Foto: freepik

 

Možda vas zanima:

Тоrta od 3 sloja čokolade, bez kora i pečenja Nikada nećemo reći „ne“ dezertu, naročito ako se radi o troslojnoj čokoladnoj tr...
Тоblerone tunel – novi deo tela devojaka koji će one slikati ovog leta na plaži Na društvenim mrežama stalno se pojavljuju novi trendovi, koje devojke „slepo“ s...
Теtka sa knjigom, nabildovani, model: 10 likova koje ćete sresti na plaži Nekome odmaranje na plaži nekome ispijanje pića u baru. Polako, ali sigurno se b...
Теst za koji je potrebno samo da spojite dlanove: Kakvog partnera imate pored sebe? Dlanovi osobe mogu da kriju tajne i karakteristike koje se teško primete na prvi...
Теst ličnosti: Kakva ste žena prema četki za kosu koju koristite? Svakodnevne navike mogu puno reći o vama i vašem karakteru. Pa kao što ste ot...
Тuristička mesta za koja imate visoka očekivanja, a realnost će vas razočarati Do nekih od najpoznatijih svetskih atrakcija je teško doći zbog mnoštva ljudi ko...