U čemu se krije lepota svakog horoskopskog znaka (i koji je najzavodljiviji)?

Prema astrologiji, naš horoskopski znak je „krivac“ za sve posebne osobine koje privlače pažnju drugih ljudi.

u-cemu-se-krije-lepota-svakog-horoskopskog-znaka-i-koji-je-najzavodljiviji-01.jpg

Oni ne samo da određuju našu ličnost, već mogu da odrede i crte lica ili tena, kao i fizičke predispozicije.

Kakvu lepotu poseduje svaki od znakova? Koji znak je na vrhu liste najprivlačnijih ljudi?

Ribe su najlepši horoskopski znak

Sa njihovim zadivljujućim, pomalo žbunastim obrvama i slatkim pramenovima koji im upadaju u oči, Ribe imaju sve što im je potrebno da privuku pažnju. Ovaj znak treba da prati upozorenje o opasnosti, jer su oči Riba toliko duboke da možete da „potonete“ u njima, jer ćete se osećati opčinjeno.

Pored fizičke privlačnosti, Ribe umeju da vode i duboke, filozofske razgovore, a neverovatno su senzualni ljubavnici u krevetu.

Lav ima intenzivnu lepotu

Sa savršenim nosem, očima koje oduzimaju dah i prelepim tenom, Lav je svakako blizu vrha najlepših znakova. Lavovi imaju lepo, ovalno lice, tanke usne i često simpatične rupice na obrazima.

Kosa je takođe jedan od najistaknutijih detalja na njima. Gotovo je nemoguće ne primetiti ih kada uđu u prostoriju jer se svi pogledi magnetski „lepe“ za njih.

Vaga ima nežnu lepotu

Njihovo savršeno ovalno lice i okruglo čelo čine ovaj znak neodoljivim. Karakterišu ih prelepo oblikovane obrve, smele oči i svilenkasta kosa.

Vage su zanimljiva kombinacija kada je lepota u pitanju. Njihov šarm je potpuno zarazan i svi su opijeni pozitivnom energijom i osmehom.

Strelac se može pohvaliti izuzetnom lepotom

Velikodušnost i sklonost ka avanturi čine da Strelac blista i izgleda neverovatno. Oči su mu kao drago kamenje i nemoguće ih je ne primetiti. 

Strelčevi se izdvajaju po prelepoj, gustoj kosi. Njihova ležernost i nonšalantnost prema životu čine da izgledaju bezbrižno i seksi.

Blizanci imaju živopisnu lepotu

Sa licem kao kod porcelanske lutke, Blizanci se izdvajaju anđeoskim izgledom. Njihova često talasasta kosa dodaje „divlji“ dodir simpatičnom, nevinom izgledu i odlično ide u kombinaciji sa njihovim prodornim, svetlim očima.

Iz Blizanaca isijavaju inteligencija i ljubav prema životu, a njihov osmeh od milion dolara zabljesne gde god da se pojave.

Devica ima ledenu lepotu

Svojim tankim usnama i šarmantnim, ali radoznalim izgledom, Devica prirodno slama srca. Njene tužne oči i anđeoske crte često čine da izgledaju pomalo tužno i melanholično.

Ali mnoge ljude intrigira njihov izgled, Device ih izazivaju i čine radoznalim, pa se svi pitaju – šta se krije iza tog melanholičnog polu osmeha?

Nastavlja se na sledećoj strani...



Možda vas zanima:

Тоblerone tunel – novi deo tela devojaka koji će one slikati ovog leta na plaži Na društvenim mrežama stalno se pojavljuju novi trendovi, koje devojke „slepo“ s...
Теst za koji je potrebno samo da spojite dlanove: Kakvog partnera imate pored sebe? Dlanovi osobe mogu da kriju tajne i karakteristike koje se teško primete na prvi...
Тroše kao milioneri: Koji horoskopski znakovi se razbacuju novcem? Ne štede na garderobi niti na izlascima, a galantni su kako prema sebi tako i pr...
Тrikovi koji će vam pomoći u neprijatnim situacijama u poslednjem trenutku Kao po nekom nepisanom pravilu, neprijatna iznenađenja se dešavaju uvek kada naj...
Тaman kada poželite da ga „ubijete“, spremiće vam romantičnu večeru – to je savršen muškarac koji va... Savršeni muškarci više ne postoje. Pričajte mi malo o tome. Ili ne, bolje da ja ...
Маpa svih grčkih plaža na kojima su se pojavile meduze Letovanje u Grčkoj sada može biti još bezbednije, zahvaljujući mapi koja pokazuj...