U čemu se krije lepota svakog horoskopskog znaka (i koji je najzavodljiviji)?

Prema astrologiji, naš horoskopski znak je „krivac“ za sve posebne osobine koje privlače pažnju drugih ljudi.

u-cemu-se-krije-lepota-svakog-horoskopskog-znaka-i-koji-je-najzavodljiviji-01.jpg

Oni ne samo da određuju našu ličnost, već mogu da odrede i crte lica ili tena, kao i fizičke predispozicije.

Kakvu lepotu poseduje svaki od znakova? Koji znak je na vrhu liste najprivlačnijih ljudi?

Ribe su najlepši horoskopski znak

Sa njihovim zadivljujućim, pomalo žbunastim obrvama i slatkim pramenovima koji im upadaju u oči, Ribe imaju sve što im je potrebno da privuku pažnju. Ovaj znak treba da prati upozorenje o opasnosti, jer su oči Riba toliko duboke da možete da „potonete“ u njima, jer ćete se osećati opčinjeno.

Pored fizičke privlačnosti, Ribe umeju da vode i duboke, filozofske razgovore, a neverovatno su senzualni ljubavnici u krevetu.

Lav ima intenzivnu lepotu

Sa savršenim nosem, očima koje oduzimaju dah i prelepim tenom, Lav je svakako blizu vrha najlepših znakova. Lavovi imaju lepo, ovalno lice, tanke usne i često simpatične rupice na obrazima.

Kosa je takođe jedan od najistaknutijih detalja na njima. Gotovo je nemoguće ne primetiti ih kada uđu u prostoriju jer se svi pogledi magnetski „lepe“ za njih.

Vaga ima nežnu lepotu

Njihovo savršeno ovalno lice i okruglo čelo čine ovaj znak neodoljivim. Karakterišu ih prelepo oblikovane obrve, smele oči i svilenkasta kosa.

Vage su zanimljiva kombinacija kada je lepota u pitanju. Njihov šarm je potpuno zarazan i svi su opijeni pozitivnom energijom i osmehom.

Strelac se može pohvaliti izuzetnom lepotom

Velikodušnost i sklonost ka avanturi čine da Strelac blista i izgleda neverovatno. Oči su mu kao drago kamenje i nemoguće ih je ne primetiti. 

Strelčevi se izdvajaju po prelepoj, gustoj kosi. Njihova ležernost i nonšalantnost prema životu čine da izgledaju bezbrižno i seksi.

Blizanci imaju živopisnu lepotu

Sa licem kao kod porcelanske lutke, Blizanci se izdvajaju anđeoskim izgledom. Njihova često talasasta kosa dodaje „divlji“ dodir simpatičnom, nevinom izgledu i odlično ide u kombinaciji sa njihovim prodornim, svetlim očima.

Iz Blizanaca isijavaju inteligencija i ljubav prema životu, a njihov osmeh od milion dolara zabljesne gde god da se pojave.

Devica ima ledenu lepotu

Svojim tankim usnama i šarmantnim, ali radoznalim izgledom, Devica prirodno slama srca. Njene tužne oči i anđeoske crte često čine da izgledaju pomalo tužno i melanholično.

Ali mnoge ljude intrigira njihov izgled, Device ih izazivaju i čine radoznalim, pa se svi pitaju – šta se krije iza tog melanholičnog polu osmeha?

Nastavlja se na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Horoskopski znaci koji obično završe u vezi sa najboljim prijateljem (i zašto) Neki ljudi ne veruju u prijateljstvo među suprotnim polovima, a predstavnici ovi...