Šaljivi horoskop: Gde svaki horoskopski znak treba da traži svoju srodnu dušu?

Vage ne smeju da preskaču umetničke izložbe, Bikovi bi trebalo češće da idu u banku i teretanu. Gde ćete najverovatnije naći svoju srodnu dušu?

saljivi-horoskop-gde-svaki-horoskopski-znak-treba-da-trazi-svoju-srodnu-dusu-01.jpg

Kažu da prava ljubav dolazi potpuno neočekivano, a možete je pronaći na najneobičnijim mestima.

Za neke ljude je pronalaženje srodne duše prvi prioritet, a astrolozi smatraju da svaki horoskopski znak treba češće da se kreće na određenim mestima kako bi pronašao onu pravu osobu.

U nastavku pročitajte koja je vaša srodna duša prema horoskopskom znaku i gde bi trebalo da je tražite:

Ovan

Vodolije će vas svojom nepredvidljivošću stalno držati na udici i činiće da stalno imate nova iskustva u vezi.

Ove slobodoumne ljude možete naći u kafićima, protestima ili u njihovim kancelarijama gde se često bore za lokalna ili globalna pitanja i zalažu se za savremena i humanitarna pitanja.

Bik

Vaša srodna duša će verovatno biti rođena u znaku Devica.

Štedljivost i dobro raspolaganje finansijama su jedna od mnogih zajedničkih osobina koje imate, pa biste mogli da se sretnete u banci ili štedionici.

Pored toga, Device brinu o sopstvenom zdravlju i izgledu tela, pa je druga lokacija na kojoj biste mogli da ih pronađete teretana.

Međutim, morate imati na umu da su često veoma stidljive, pa ćete vi morati da budete ti koji će napraviti prvi korak.

Blizanci

Očekujte da će vaša srodna duša biti rođena u znaku Vage.

Poznate po tome što stalno tragaju za novim intelektualnim zadovoljstvom, Vage se najčešće mogu susresti u biblioteci, knjižari ili na debatama i seminarima.

Pored toga, poznate su i po tome što su veoma druželjubive i stalno žele da budu u društvu drugih ljudi, pa ne bi bilo čudno ni da ih upoznate na nekoj zabavi.

Rak

Najbolje se slažete sa Ribama, a pošto ste oboje vodeni znaci, najbolje ćete se razumeti kroz emocije.

Ribe ćete upoznati na nekoj plaži, u knjižari sa duhovnim knjigama, na času joge i meditacije.

Zahvaljujući bujnoj mašti koja je karakteristična za oba znaka, lako ćete osetiti jaku hemiju koja postoji između vas.

Lav

Vaša srodna duša je verovatno rođena u znaku Strelca, i naći ćete je na nekom zabavnom putovanju ispunjenom novim avanturama.

S obzirom na to da ste oboje ekstroverti koji vole da upoznaju nove ljude i da se zabavljaju, šanse za susret na mestima gde se obično krećete su veoma velike.

Devica

Vaši najbolji potencijalni partneri rođeni su u znaku Bika.

Poznati su po tome što su gurmani sa prilično specifičnim ukusima, pa ih često možete sresti na časovima kuvanja ili u obilasku vinarija.

Možete ih pronaći i na pijacama sveže hrane gde ćete ih verovatno videti kako probaju hranu i proveravaju da li ispunjava njihove stroge kriterijume.

Nastavlja se na sledećoj strani...



Možda vas zanima:

Тroše kao milioneri: Koji horoskopski znakovi se razbacuju novcem? Ne štede na garderobi niti na izlascima, a galantni su kako prema sebi tako i pr...
Аstro kutak: Šta krije svaki horoskopski znak? Posesivni Strelac ili nervozni Jarac, koju osobinu kriju horoskopski znakovi? ...
Аstro kutak: Na šta trošite najviše novca, prema horoskopskom znaku? Na kraju meseca svi dobro znamo da se zapitamo: „Gde sam potrošio novac ovog mes...
Аstro kutak: Kojom karakteristikom pleni svaki horoskopski znak? Čime osvajate ljude? Da li oni ne mogu da odole vašoj borbenosti, osmehu ili u...
Аstro kutak: Kakvi ste prema horoskopskom znaku opisani jednom rečju? Da li ste tvrdoglavi i uvek svoji ili ste pak opušteni i sledite tok stvari? D...
Аstro kutak: Jedna stvar koja je neophodna svakom horoskopskom znaku Nemojte davati očigledne odgovore – vazduh ili ljubav. Svaki horoskopski znak ...