Za i protiv: Zašto (ne) treba da budete u vezi sa svakim od horoskopskih znakova?

Sa kojim predstavnikom Zodijaka vam nikada neće biti dosadno? Kome odgovaranje na telefonske pozive i poruke nije jača strana? Otkrivamo vam sve odgovore.

za-i-protiv-zasto-ne-treba-da-budete-u-vezi-sa-svakim-od-horoskopskih-znakova-01.jpgfoto: pixabay.com

Svaki horoskopski znak ima jedinstven spoj osobina po kojima je prepoznatljiv. A, u skladu sa tim ima i svoje tipične vrline i mane kada je ljubav u pitanju.

Što ste bolje upoznati sa njima, to ćete bolje znati da li ste kompatibilni kao emotivni partneri.

Sa tim ciljem vam predočavamo prednosti i nedostatke veze sa svakim od dvanaest predstavnika Zodijaka. Zašto (ne) treba da date svoju naklonost svakome od njih?

za-i-protiv-zasto-ne-treba-da-budete-u-vezi-sa-svakim-od-horoskopskih-znakova-1.jpgfoto: pixabay.com

Pročitajte šta je zapisano u astrologiji na ovu temu:

Ovan

ZA: Ovnovi su uvek spremni za avanturu i eksperimente. Puni su energije koja deluje zarazno na druge ljude. Veza sa njima će biti strastvena i aktivna.

PROTIV: Oni mogu biti preterano posvećeni sebi. Poznati su i po tome što ne odgovaraju na pozive i poruke.

Bik

ZA: Bikovi su posebno ljubazni i pažljivi partneri. Pored njih ćete se uvek osećati sigurno.

PROTIV: Veza može da vam stagnira jer oni ne žele da popuste. Tvrdoglavost im je zaštitni znak, pa retko prave kompromise u ime ljubavi.

za-i-protiv-zasto-ne-treba-da-budete-u-vezi-sa-svakim-od-horoskopskih-znakova-2.jpgfoto: pixabay.com

Blizanci

ZA: Sigurno je da se sa njima nikada nećete dosađivati. Blizanci su veliki govornici i izuzetno inteligentne osobe. Istovremeno, oni će uvek vaše potrebe i osećanja staviti na prvo mesto.

PROTIV: Zbog svoje inteligencije mogu da misle da sve znaju bolje od drugih. Imaju i naviku da previše analiziraju stvari i da budu uznemireni zbog nečega što su umislili u svojoj glavi.

Rak

ZA: Njima možete da verujete. Slobodno im poverite svoje tajne jer vas oni nikada neće izdati. Rakovi su lojalni partneri koji se uvek ponašaju dostojanstveno.

PROTIV: Karakterišu ih česte promene raspoloženja. U jednom trenutku su srećni, a posle nekoliko časova ih ubija tuga. Ali, ni ne pokušavajte da saznate šta nije u redu. Oni odmah zauzimaju odbrambeni stav.

za-i-protiv-zasto-ne-treba-da-budete-u-vezi-sa-svakim-od-horoskopskih-znakova-3.jpgfoto: pixabay.com

Lav

ZA: Lavove odlikuju mnogobrojne pozitivne osobine. Njihov smisao za humor, sposobnost da stvari učine zabavnim i zanimljivim, kao i izražena seksualnost, predstavljaju samo deo njihovih aduta. Sa njima ćete doživeti mnogo predivnih trenutaka.

PROTIV: Nemaju obzira prema tuđim osećanjima, pa mogu da vas uvrede, čak i kada nemaju loše namere.

Devica

ZA: Device umeju da budu najbolji ljudi na svetu. One vode računa o tuđim osećanjima. Zreli su i pouzdani partneri, pa možete da se oslonite na njih.

PROTIV: Ponekad su preosetljivi i često sumnjaju u iskrenost drugih, posebno kada je u pitanju želja da im pomognete.

Još 6 znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Muškarci ovih 5 horoskopskih znakova imaju potencijal da budu dobri muževi i očevi Pored onih koji važe za najgore muževe u horoskopu, postoje i oni koji imaju pot...
6 horoskopskih znakova kojima će se sreća osmehnuti u 2020. godini Bliži se 2020. godina za koju astrolozi predviđaju da će biti dobra za sve horos...