Za i protiv: Zašto (ne) treba da budete u vezi sa svakim od horoskopskih znakova?

Sa kojim predstavnikom Zodijaka vam nikada neće biti dosadno? Kome odgovaranje na telefonske pozive i poruke nije jača strana? Otkrivamo vam sve odgovore.

za-i-protiv-zasto-ne-treba-da-budete-u-vezi-sa-svakim-od-horoskopskih-znakova-01.jpgfoto: pixabay.com

Svaki horoskopski znak ima jedinstven spoj osobina po kojima je prepoznatljiv. A, u skladu sa tim ima i svoje tipične vrline i mane kada je ljubav u pitanju.

Što ste bolje upoznati sa njima, to ćete bolje znati da li ste kompatibilni kao emotivni partneri.

Sa tim ciljem vam predočavamo prednosti i nedostatke veze sa svakim od dvanaest predstavnika Zodijaka. Zašto (ne) treba da date svoju naklonost svakome od njih?

za-i-protiv-zasto-ne-treba-da-budete-u-vezi-sa-svakim-od-horoskopskih-znakova-1.jpgfoto: pixabay.com

Pročitajte šta je zapisano u astrologiji na ovu temu:

Ovan

ZA: Ovnovi su uvek spremni za avanturu i eksperimente. Puni su energije koja deluje zarazno na druge ljude. Veza sa njima će biti strastvena i aktivna.

PROTIV: Oni mogu biti preterano posvećeni sebi. Poznati su i po tome što ne odgovaraju na pozive i poruke.

Bik

ZA: Bikovi su posebno ljubazni i pažljivi partneri. Pored njih ćete se uvek osećati sigurno.

PROTIV: Veza može da vam stagnira jer oni ne žele da popuste. Tvrdoglavost im je zaštitni znak, pa retko prave kompromise u ime ljubavi.

za-i-protiv-zasto-ne-treba-da-budete-u-vezi-sa-svakim-od-horoskopskih-znakova-2.jpgfoto: pixabay.com

Blizanci

ZA: Sigurno je da se sa njima nikada nećete dosađivati. Blizanci su veliki govornici i izuzetno inteligentne osobe. Istovremeno, oni će uvek vaše potrebe i osećanja staviti na prvo mesto.

PROTIV: Zbog svoje inteligencije mogu da misle da sve znaju bolje od drugih. Imaju i naviku da previše analiziraju stvari i da budu uznemireni zbog nečega što su umislili u svojoj glavi.

Rak

ZA: Njima možete da verujete. Slobodno im poverite svoje tajne jer vas oni nikada neće izdati. Rakovi su lojalni partneri koji se uvek ponašaju dostojanstveno.

PROTIV: Karakterišu ih česte promene raspoloženja. U jednom trenutku su srećni, a posle nekoliko časova ih ubija tuga. Ali, ni ne pokušavajte da saznate šta nije u redu. Oni odmah zauzimaju odbrambeni stav.

za-i-protiv-zasto-ne-treba-da-budete-u-vezi-sa-svakim-od-horoskopskih-znakova-3.jpgfoto: pixabay.com

Lav

ZA: Lavove odlikuju mnogobrojne pozitivne osobine. Njihov smisao za humor, sposobnost da stvari učine zabavnim i zanimljivim, kao i izražena seksualnost, predstavljaju samo deo njihovih aduta. Sa njima ćete doživeti mnogo predivnih trenutaka.

PROTIV: Nemaju obzira prema tuđim osećanjima, pa mogu da vas uvrede, čak i kada nemaju loše namere.

Devica

ZA: Device umeju da budu najbolji ljudi na svetu. One vode računa o tuđim osećanjima. Zreli su i pouzdani partneri, pa možete da se oslonite na njih.

PROTIV: Ponekad su preosetljivi i često sumnjaju u iskrenost drugih, posebno kada je u pitanju želja da im pomognete.

Još 6 znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Мuški izgovori: Zašto sam izneverio trudnu ženu? Ne posotoji razlog koji može opravdati preljubu za vreme trudnoće. Ipak, preljub...
Мladi prvo rade, pa biraju fakultet: 5 razloga zašto je Švedska zakon zemlja za život Oba roditelja imaju porodiljsko odsustvo, a prosečni životni vek je 82 godine. Z...
Živote, samo sam želela da budem dobra majka, zašto mi nisi dozvolio? Danas je 240. dan, očekujem da tvoje malene noge pomere moj veliki stomak. Da...
Žene dele iskustva: Zašto su bile u vezi sa oženjenim muškarcima i kako su se osećale Očigledno je da postoji mnogo takvih veza, koje iako su teške da se održe, ipa...
Zašto zvezde nose cipele veće za nekoliko brojeva? Oni koji prate događaje na crvenom tepihu i ostale glamurozne svečanosti, sigurn...
Zašto vam je tako teško da pronađete ljubav, prema horoskopskom znaku Lav - Zato što ste izbirljivi. Ne želite da se zadovoljite bilo čim za šta smatr...