Sa kakvim će se ljubavnim izazovima suočiti svaki horoskopski znak u 2018. godini?

Nova godina će svakom horoskopskom znaku doneti mnogo izazova na svakom polju.

sa-kakvim-ce-se-ljubavnim-izazovima-suociti-svaki-horoskopski-znak-u-2018-godini-1.jpg

Ali, sa kakvim ljubavnim izazovima će se suočiti svaki horoskopski znak i kako će se nositi sa njima?

Neko će konačno uživati u nezavisnosti, drugi će se dvoumiti oko druge šanse, a treći će biti opsednuti nekim.

Saznajte kakav ljubavni izazov očekuje vas u 2018:

Ovan

Godinu ćete početi sa mišlju da niste zainteresovani za ljubav i da ćete u njoj konačno uživati u nezavisnosti i slobodi. Ovo je odlično teoretski, ali ako upoznate nekoga ko vam odgovara, ne treba da ga oterate od sebe samo zato što ste zamislili da u 2018. godini budete singl. Nemojte u potpunosti odustati od veza.

Bik

Ako ne budete bili pažljivi, u 2018. ćete početi da se unazađujete. Daćete drugu šansu nekome ko to ne zaslužuje, samo zato što ste umorni od novih upoznavanja i ljubavnih sastanaka, pa mislite da je bolje i da započnete vezu sa pogrešnom osobom, nego da provodite vreme tragajući za pravom. Ali, to je opasan put – bivši su bivši sa razlogom.

Blizanci

U 2018. ćete biti u dilemi jer treba da birate između dve osobe. Obe će vam se dopadati iz različitih razloga, pa nećete znati sa kojom da započnete vezu. Ali, ako odložite tu odluku i ne date prioritet nijednoj, možete izgubiti obe osobe. Ostaćete sami jer ste se poigrali njima.

Rak

2018. će vam doneti trenutke nesigurnosti u kojima ćete se osećati kao da vam niko ne može uzvratiti ljubav. Ali, ne smete dozvoliti da vas stidljivost i strah ubede da ste nevoljeni i da se nikome ne dopadate. Jednoga dana ćete naći nekoga – a može biti da ste ga već našli, ali toga niste svesni. Ne očekujte da vam srce bude slomljeno.

Lav

U 2018. ćete ciljati na pogrešnu osobu i, umesto da čuvate otvorene opcije i za druge, bićete opsednuti samo tom osobom. Dok se budete trudili da je osvojite, izgubićete šanse za neke druge osobe koje bi verovatno bile bolje za vas i koje bi vam dale ono što zaslužujete.

Devica

Preterano razmišljanje će biti zastupljeno i u 2018. godini, isto kao i u prethodnoj. Umesto da uživate u flertovanju sa udvaračima, vi ćete im prepričavati razgovore sa prijateljima. Umesto da pustite da stvari idu svojim tokom, vi ćete analizirati svaku reč koja je izašla iz njihovih usta. Ako ne budete pažljivi, „poludećete“ od psihoanalize osobe koja vam se dopada i time ćete je oterati od sebe.

Još 6 znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Žene u ovim znakovima su najstrastvenije Žene ovih znakova horoskopa ulaze u vezu veoma strastveno i daju se partneru pot...
Uz pomoć jedne reči - Šta vas čini dobrim u krevetu prema horoskopskom znaku? Svako želi da zna kakav je u krevetu, a najlakši način da dobijete odgovor na to...
U ovom znaku rađaju se najharizmatičniji muškarci Kojem to horoskopskom znaku ne može da odoli nijedna žena? On odiše harizmom gde...