Prema horoskopu, koji su vaši srećni dani i periodi u 2018. godini?

prema-horoskopu-koji-su-vasi-srecni-dani-i-periodi-u-2018-godini-1.png

Zvezde predviđaju da će svaki znak Zodijaka tokom godine koja je pred nama proći kroz različite srećne periode, zahvaljujući Jupiteru i Veneri kao planetama koje donose sreću.

Kada će koji znak osetiti pozitivan uticaj?

Ovan

od 6. do 17. marta: Spremni ste da isprobate nešto novo, kako u ljubavi, tako i u poslu.

od 16. do 30. aprila: Snalažljivi ste i komunikativni, pa ćete imati sreće u druženju, putovanjima, sa prijateljima i novim poslovnim kontaktima.

Bik

od 1. do 17. januara: U vama se bude strast, šarm i lepota, pa ćete nekome zapasti za oko. Vreme je za ljubavna uzbuđenja.

od 31. marta do 23. aprila: Pristižu ljubavni i materijalni dobici.

Blizanci

od 24. aprila do 18. maja: U ovom periodu imate velike šanse da vam se ispune želje. Puni ste pozitivnih misli.

od 30. maja do 11. juna: Jaki ste na rečima, uverljivi i aktivni. Vidite ono što drugi propuštaju da vide. Ostvarićete poslovnu pobedu.

Rak

od 1. do 30. juna: Usrećiće vas bliskost sa ljudima u vašoj okolini, a to je dobra šansa da se otvorite u svojim osećanjima.

od 4. do 31. decembra: Period za romantiku, strast, zaljubljenost i nezaboravan provod.

Lav

od 17. juna do 10. jula: U ovom periodu ćete shvatiti koliko ste voljeni. I konačno ćete shvatiti koje osobe zaslužuju da budu u vašem životu.

od 13. do 31. decembra: Imate sve što vam je potrebno za sreću. Očekujte prijatna iznenađenja i promene koje vode ka boljoj budućnosti.

Devica

od 5. do 20. januara: Puni ste energije i entuzijazma. Oni koji su sami mogu se zaljubiti, a zauzeti će uživati u više vremena koje će provoditi sa partnerom.

od 11. do 31. jula: Plenite svojom opuštenošću. Dobijaćete mnogo komplimenata i to će vas činiti srećnim.

Još 6 znakova na sledećoj strani...MOŽDA VAS ZANIMA:

loading...

Možda vas zanima:

Vaše pozitivne karakteristike + jedna mana, prema kineskom horoskopu Da li je vaša osnovna karakterna crta hrabrost, energičnost, kreativnost, a dubo...
U kom horoskopskom znaku su rođeni ljudi koji vam kradu energiju? Astrolozi tvrde da za svaki horoskopski znak postoji odgovarajući „energetski va...
Prema mesecu rođenja: Kakva je vaša seksualna energija? Jedni su prilično perverzni. Drugi nikada nisu sebični ljubavnici. A treći su ži...