Ljubavni horoskop za mart 2018: Device žele ozbiljnu vezu, Bikovi će ući u tajnu vezu

Mesec mart donosi mnogo uzbuđenja i avantura za većinu horoskopskih znakova, ali i neslaganja na polju ljubavi.

ljubavni-horoskop-za-mart-2018-device-zele-ozbiljnu-vezu-bikovi-ce-uci-u-tajnu-vezu-1.jpg

Otkrijte šta vas očekuje ovoga meseca i kakav će biti vaš ljubavni život u martu:

Ovan

Ako ste u vezi:

Početkom meseca vas očekuju srećni trenuci i ukazaće vam se prilika da popravite odnose sa partnerom onako kako želite. Postoji mogućnost zajedničkog putovanja u intimnoj atmosferi gde ćete posvetiti pažnju jedno drugom. Zajednički planovi će početi da se ostvaruju, ali sredinom meseca pripazite da se vaš odnos ne ohladi zbog vaše tvrdoglavosti.

Ako ste slobodni:

Postoji mogućnost da se već na početku meseca zaljubite, a ubrzo ćete otkriti da su osećanja obostrana. Sredinom meseca strasti će se razbuktati i bićete prijatno iznenađeni. Ipak, krajem meseca postoji mogućnost da ćete otkriti pravo lice te osobe, kada vas dovede pred svršen čin i kada budete morali da odlučite šta dalje. Očekujte avanture i zabavu.

Bik

Ako ste u vezi:

Početkom marta vaša veza će biti ispunjena zabavom, lepim trenucima i dubokim osećanjima, što će vas oboje ispuniti zadovoljstvom. Imaćete želju da se više družite sa zajedničkim prijateljima, a sredinom meseca ćete uspeti da nađete pravo rešenje za poteškoće i neslaganja.

Ako ste slobodni:

Nećete biti mirni i stalno ćete menjati ponašanje. Postoji mogućnost da uđete u emotivnu vezu, ali možete je i propustiti. Upustićete se u tajnu vezu sa osobom koja će vam odgovarati za avanturu i neće vas interesovati ništa ozbiljno. Krajem meseca ćete verovatno upoznati nekoga sa kime imate mnogo zajedničkih interesovanja i očekuje vas mnogo izlazaka i prijatnih razgovora.

Blizanci

Ako ste u vezi:

Moguće su neke nesuglasice i prepirke sa partnerom i nećete moći da nađete zajednički jezik oko nekih planova. Srećom, otvoreni ste za kompromise. Neophodno je da se posvetite nečemu što već dugo odlažete. U drugoj polovini meseca više ćete se družiti sa zajedničkim prijateljima i imaćete veću inicijativu za zabavu i izlaske. Obratite pažnju na detalje da bi vaša veza bila stabilna.

Ako ste slobodni:

Početkom meseca se može desiti da se zaljubite i to u osobu koju poznajete preko zajedničkog društva. Ako ste pre bili samo prijateljski nastrojeni, sada ćete otkriti nove zajedničke teme i počećete da osećate međusobnu privlačnost. Krajem meseca se može pokazati da niste jedno za drugo, ali ćete i pored toga uživati u avanturi.

Rak

Ako ste u vezi:

Predložite partneru zajedničke aktivnosti kojima ćete ispuniti vreme i uz koje ćete ubrzati ostvarenje željenih ciljeva i planova. Očekuje vas stabilnost u vezi jer ćete više vremena posvetiti onome što čini da jedno drugo privlačite. U drugoj polovini meseca postoji mogućnost da odete na putovanje u kojem ćete potpuno uživati. Bićete motivisani da pružite više podrške jedno drugom, ali pripazite da se krajem meseca ne pojave neka neslaganja.

Ako ste slobodni:

Početkom meseca postoji mogućnost da upoznate osobu iz inostranstva, sa kojom ćete se sresti na putovanju ili preko zajedničkih prijatelja. Zajedno ćete provesti lepe i uzbudljive dane, a kasnije ćete možda shvatiti i da je moguće da imate vezu na daljinu. Ipak, to nije nešto čime biste bili zadovoljni i interesovanje partnera neće biti veliko kao vaše.

Lav

Ako ste u vezi:

Prvi deo meseca ćete iskoristiti za sređivanje zajedničkog prostora za život. Želećete da više vremena provodite u kućnoj atmosferi sa bliskim ljudima iz porodice. To će se pozitivno odraziti na odnos sa voljenom osobom, ali sredinom meseca je moguće zahlađenje istog. Zauzećete različite stavove o zajedničkim aktivnostima, pa pripazite da nezadovoljnstvo ne preraste u veliki problem.

Ako ste slobodni:

Prva polovina marta će vam doneti poznanstvo sa osobom koja je drugačija od svih koje poznajete. Biće obrazovana, informisana i otvorena za razgovore. Dopašće vam se na prvi pogled i počećete često da se viđate jer ćete imati mnogo zajedničkih interesovanja. Potrebno je da se malo više potrudite da biste tu osobu osvojili i na emotivnom planu, jer se radi o ambicioznom karijeristi.

Devica

Ako ste u vezi:

Odnosi sa voljenom osobom će biti ispunjeni slogom i razumevanjem na samom početku meseca. Provodićete više vremena zajedno i jedno drugom ćete pružati iskrene emocije i podršku. Prijaće vam izlasci na zabavna mesta i bićete raspoloženi za putovanja po prirodi. Sredinom meseca ćete se posvetiti onome što već dugo želite da popravite u vezi, a u tome će vam mnogo pomoći pozitivna komunikacija.

Ako ste slobodni:

Poželećete da započnete ozbiljnu vezu na dugoročnom planu i tražićete nekoga ko vam deluje ubedljivo u tom pogledu. Više će vam prijati zabavni ljudi nego oni ozbiljni i praktični. Sami ste dovoljno ozbiljni i potrebno vam je da vas neko oraspoloži i nasmeje. Šanse da nekoga upoznate povećavaju se sredinom marta, i iako će to na početku možda biti samo fizička privlačnost, može se desiti da preraste u nešto veće.

Još 6 znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Uz pomoć jedne reči - Šta vas čini dobrim u krevetu prema horoskopskom znaku? Svako želi da zna kakav je u krevetu, a najlakši način da dobijete odgovor na to...
U jednoj rečenici: Kada je svaki horoskopski znak u iskušenju da se javi bivšem/bivšoj? Ako je verovati astrologiji, šta nas najčešće tera da se javimo ljubavnoj prošlo...
Šta horoskopski znakovi rade kada je dosadno? Ovih dana situacija koja nas je zatvorila u kuću stvorila je stres, ali i dosadu...