Ženski horoskop: Оd kakvog muškarca treba da bežite, a koji će vas voleti do kraja života?

Horoskop koji će se naći svim ženama koje su u potrazi za ljubavlju ili se dvoume da li je veza koju trenutno imaju ona prava.

zenski-horoskop-d-kakvog-muskarca-treba-da-bezite-a-koji-ce-vas-voleti-do-kraja-zivota-1.jpg

Konačno odgovor na najveću ljubavnu dilemu – da li da bežite od njega ili da ostanete kraj njega do kraja života?

Evo koji muškarac je za ono prvo, a koji za drugo:

Žena Ovan

Vi u ljubavi: Za vas, ljubav je strast i uzbuđenje. Volite da flertujete i lako osvajate cilj. Kada jednom osvojite muškarca kojeg volite, spremni ste na sve da ga i zadržite.

Problemi u ljubavi: Previše se oslanjate na instikt i idete glavom kroz zid, umesto da napravite pauzu za analiziranje. Obično zažalite zbog svoje impulsivnosti.

Srodna duša: Mladi lovci kao što su Strelac i Lav su najbolji „plen“.

Nije za vas: Sentimentalni Rak vam može pokrenuti emocije, ali je previše zahtevan.

Žena Bik

Vi u ljubavi: Jedan od najromantičnijih znakova koji sanja o savršenom princu koji će ih držati za ruku i obasipati poklonima. Za uzvrat, biće vam zadovoljstvo da ga razmazite. Ne igrate igre i ne volite muškarce koji se igraju emocijama. Strpljenje i odlučnost su vam najbolji saveznici.

Problemi u ljubavi: Ponekad ste previše rezervisani kada treba da poklonite srce. Oslobodite se strahova kako bi ljubav mogla da se rodi.

Srodna duša: Muškarci Ribe su privlačni vašim emocijama, ali snažne Škorpije čine da vam srce zaigra.

Nije za vas: Od priče nema ničeg korisnog, a to je sve što vam Blizanci mogu ponuditi ukoliko se odlučite za ljubavnu vezu sa njima.

Žena Blizanac

Vi u ljubavi: Мајstori za flert, ali ne želite nikog da povredite. Svi obožavaju način na koji se kikoćete i igrate se sa kosom. Ali i vi uživate dok igrate ove igre i flertujete, bar dok ne nađete muškarca pored koga ćete poželeti da se skrasite.

Problemi u ljubavi: Potreban vam je prostor i muškarac koji se „lepi“ za vas poput pijavice nema šanse. Ne volite ljubomorne momke niti one koji se trude da vas smire.

Srodna duša: Privlače vas nezavisne Vodolije, ali idealni za vas su Strelčevi koji će održati vaš avanturistički duh.

Nije za vas: Мožda će vas zavesti neki Jarac, ali on jednostavno neće umeti da se snađe sa vašom nezavisnošću.

Žena Rak

Vi u ljubavi: Potreban vam je muškarac koji će znati da se mazi kao vi, ali će istovremeno poštovati vaše staromodne principe. Važno vam je da vaš partner želi porodicu. Idealnim sastankom smatrate večeru kod kuće, uz filmove.

Problemi u ljubavi: Emocije su za vas sve na svetu, pa  ako vas neko povredi zatvarate se u svoj oklop i patite u tišini, uz velike količine čokolade.

Srodna duša: Nežna strana Device dolazi do izražaja kada ste zajedno.

Nije za vas: Мuškarac u znaku Vodolije vas može zainteresovati, ali će vam pružiti manje nego što očekujete.

Žena Lav

Vi u ljubavi: Kao Lavica, želite biti glavni na polju ljubavi. Momci se malo plaše vašeg samopouzdanja i nezavisnosti dok vas ne upoznaju. Duboko u sebi ste divlja mačka koja ipak želi da ima samo jednog muškarca do kraja života. Posvećeni ste i isto očekujete zauzvrat.

Problemi u ljubavi: Vaš ponos vam ponekad smeta u ljubavi zato što teško priznajete svoje greške.

Srodna duša: Blizanci i Strelčevi vam garantuju uzbudljivu vezu, ali ćete se pored Raka osećati najsigurnije i voljeno.

Nije za vas: Držite se dalje od Devica koji su užasni kritičari i plaše se vašeg samopouzdanja.

Žena Devica

Vi u ljubavi: Ljubav je za vas privatna stvar i ne želite da pričate na tu temu. Vaš stil u ljubavi je da sve stavite pod znakom pitanja umesto da napravite prvi korak. On vam mora prići i osvojiti vas kako bi se otvorile i impresionirale ga.

Problemi u ljubavi: Skloni ste da brzo odete, nakon samo jednog razgovora. I dalje bi ostale prijatelji sa bivšima, ali ako ne razmišljaju zrelo kao i vi, lako idu u zaborav.

Srodna duša: Odgvoara vam senzibilitet Jarca.

Nije za vas: Odbijaju vas ljudi koji su majstori drame. Na primer - Lavovi.

Još 6 znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Uz pomoć jedne reči - Šta vas čini dobrim u krevetu prema horoskopskom znaku? Svako želi da zna kakav je u krevetu, a najlakši način da dobijete odgovor na to...
U jednoj rečenici: Kada je svaki horoskopski znak u iskušenju da se javi bivšem/bivšoj? Ako je verovati astrologiji, šta nas najčešće tera da se javimo ljubavnoj prošlo...
Šta horoskopski znakovi rade kada je dosadno? Ovih dana situacija koja nas je zatvorila u kuću stvorila je stres, ali i dosadu...