Kakvim dekolteom može da se pohvali svaki horoskopski znak?

Kao što svaki horoskopski znak ima fizičke karakteristike po kojima se izdvaja od ostalih, ženske horoskopske znakove možete prepoznati i po dekolteu.

kakvim-dekolteom-moze-da-se-pohvali-svaki-horoskopski-znak-1.jpg

Za neke znake karakterističan je bujni dekolte, dok neki žele da naprave iluziju sa punim grudnjacima. Treći, pak, uživaju u malim grudima.

Ovan

Zanimljivo je da je najveći broj manekenki rođen u ovom znaku, što znači da su njihove grudi jedva vidljive. Ipak, žene rođene u ovom znaku ne troše mnogo para na skupe grudnjake, već uživaju u slobodi malih grudi.

Bik

Predivan dekolte zaštitni je znak Bikova, barem dok ne napune 30 godina. Posle toga, gravitacija čini svoje. Možda su zato najskloniji plastičnim operacijama i suprotstavljanju prirodi.

Blizanci

Žene Blizanci su sitne, ali zaobljene i veoma kreativne kada treba da istaknu grudi. Verujte da vas posle provokativne majice na bretele neće interesovati kolike su tačno.

Rak

Ove žene su vitke i simpatične, ali po pravilu imaju male grudi. Ipak, najbolje je da im to ne govorite. Umesto da komentarišete, uživajte u njihovim ostalim atributima, kao na primer zadnjici koja je njihov zaštitni znak.

Lav

Priroda je za Lavice prilično darežljiva. One imaju najveće grudi od svih ženskih horoskopskih znakova i to je ono po čemu ih suprotni pol pamti. Ne plaše se da pokažu čime raspolažu.

Devica

Device se ne ponose svojim dekolteom, pa ga često kriju, iako nije baš mali. One su perfekcionisti i nisu zadovoljne simetričnošću svojih grudi, pa je zato svaki kompliment dobrodošao.

Još 6 znakova na sledećoj strani...MOŽDA VAS ZANIMA:

loading...

Možda vas zanima:

U kom horoskopskom znaku su rođeni ljudi koji vam kradu energiju? Astrolozi tvrde da za svaki horoskopski znak postoji odgovarajući „energetski va...
Ribama nije uzvraćena ljubav, Škorpije znaju sve mračne tajne - Kako je biti „u koži“ nekog znaka? Pored onih opštih znanja povezanih sa znacima Zodijaka – Bik je hedonista koji u...
Prema Forbsu: Koji horoskopski znaci imaju najveće šanse da postanu bogati i slavni? Džordž Kluni i Elen Dedženeris su deo slavnih ličnosti čija zarada je ogromna Št...