Kakve žene traži svaki muški horoskopski znak? Ovan voli mršave, Jarac traži starije

Šta svaki muškarac očekuje od svoje partnerke? Koji su kriterijumi po kojima bira savršenu ženu za sebe?

kakve-zene-trazi-svaki-muski-horoskopski-znak-ovan-voli-mrsave-jarac-trazi-starije-1.jpg

Koliko god da ste sigurni da je slučajnost, sudbina, ljubav na prvi pogled ili nešto u šta vi verujete, velike su šanse da je horoskopski znak „umešao prste“ u izbor.

Ovan

Njemu je važno da ne mora da pravi velike kompromise, odnosno, on traži ženu koja će biti prilagodljiva njemu i kojoj će on uvek biti na prvom mestu. Muškarac Ovan svoju muškost vidi u potrebi da uvek bude najlepši, najzgodniji i najpametniji, zato bi najpre izabrao ženu sa manje iskustva, da bi on mogao da bude prvi u većini stvari. Potrebna mu je žena puna razumevanja za njegov temperament i pored koje on može da bude glava kuće. Ovan voli mršave devojke, crvenokose ili plavokose.

Bik

Ovom muškarcu je od velike važnosti da njegova izabranica bude dobra u krevetu, ali i u kuhinji. Moguće je da ipak kuhinja bude presudna. Potrebna mu je žena pored koje ima mir i može da se opusti. Ne voli devojke koje mnogo pričaju i koje prave tenziju oko svake sitnice. On će izabrati neku hedonističku dušu sličnu sebi. Ali, ako se odlučite za muškarca Bika, budite spremne da se večito prilagođavate njegovom isplaniranom i organizovanom životu. Oni vole sređene devojke koje dobro mirišu, koje su uvek našminkane i dobro obučene. Čak i ako imate nekoliko kilograma viška, to im neće smetati jer su im obline slabost.

Blizanci

Ovaj znak prvenstveno traži zabavnu ženu sa smislom za humor. Njemu je potrebno da se oseća opušteno i mlađe od svojih godina, pa žena koju izabere mora biti spremna za mnogo avantura i promena. Dosadne priče o finansijama nimalo ga ne uzbuđuju. Potrebna mu je nasmejana žena puna dečije naivnosti. Blizanci vole sitne i mršave devojke, ali s obzirom na to da vole sve da probaju, ne zadržavaju se na preciznim karakteristikama.

Rak

Rak je u potrazi za ženom koja će mu u svakoj situaciji biti druga majka. Potrebna mu je zaštitnički nastrojena partnerka pored koje će biti siguran, da ne bi umanjila njegovu muškost. Ako se ne slažete sa njegovom majkom ili sestrom, vezi možete reći zbogom. Idealna žena mora biti u harmoniji sa njegovom porodicom. Za Rakove je važno da žena bude dobra u kuhinji. Isto tako, vole žene sa oblinama, a grudi su im posebno važne. Neretko biraju partnerke svetle boje kose i očiju.

Lav

Žena koja pristane na vezu sa muškarcem Lavom treba da bude spremna da do kraja života bude njegova publika. Njegova izabranica uvek mora da mu posvećuje dovoljno pažnje i da konstantno udovoljava njegovim potrebama. Ipak, Lavovi znaju da budu galantni i darežljivi, pa postoje načini na koje će im se odužiti za to. Njemu je potrebna topla i emotivna partnerka jer ne voli hladne i nezainteresovane žene. Lavovi biraju atraktivne devojke sa nadogradnjama svakog tipa (nokti, kosa, silikoni, ništa im ne smeta). Važno je da u gomili privlačite pažnju da bi vas video kao trofej.

Devica

Muškarac Devica traži savršenu ženu bez mane, pa možda zato često ostaje sam. Tu spada besprekorno kuvanje, peglanje, sređivanje kuće, ali i besprekoran fizički izgled. Važno mu je da imate sređene nokte, frizuru, šminku, jer ovaj muškarac uživa u estetskom savršenstvu. Device ne privlače nametljive partnerke. Najpre će izabrati slatku i harizmatičnu devojku koja se pomalo stidi. Fizički, vole skladna i sitna ženska tela.

Još 6 znakova na sledećoj strani...MOŽDA VAS ZANIMA:

loading...

Možda vas zanima:

U kom horoskopskom znaku su rođeni ljudi koji vam kradu energiju? Astrolozi tvrde da za svaki horoskopski znak postoji odgovarajući „energetski va...
Ribama nije uzvraćena ljubav, Škorpije znaju sve mračne tajne - Kako je biti „u koži“ nekog znaka? Pored onih opštih znanja povezanih sa znacima Zodijaka – Bik je hedonista koji u...
Prema Forbsu: Koji horoskopski znaci imaju najveće šanse da postanu bogati i slavni? Džordž Kluni i Elen Dedženeris su deo slavnih ličnosti čija zarada je ogromna Št...