Ljubavni horoskop za april 2018: Škorpije će planirati zajednički život, a Lavovi će imati konkurenciju

Šta će vam doneti ovaj prolećni mesec na polju ljubavi? Da li nove ljubavne avanture ili ozbiljne veze?

ljubavni-horoskop-za-april-2018-skorpije-ce-planirati-zajednicki-zivot-a-lavovi-ce-imati-konkurenciju-1.jpg

Kakvi će biti odnosi u vezi parovima, a šta mogu očekivati slobodni horoskopski znakovi?

U nastavku pročitajte šta vam nosi mesec april u ljubavnom životu:

Ovan

Ako ste u vezi:

Imaćete mogućnost da ispunite vaše zajedničke ciljeve, a to će uneti stabilnost u vaš odnos sa partnerom i ojačaće međusobno poverenje. Tokom meseca će među vama jačati strast, privlačnost i bliskost. Probudiće se romantika, a to će vam prijati u vezi. Očekujte i poboljšanje komunikacije.

Ako ste slobodni:

Bićete zainteresovani za vezu i biraćete osobu koja je spremna na to. Na nju možete naići na poslu, a prepoznaćete je po tome što će izgledati ozbiljno, zrelo i ambiciozno. Bićete raspoloženi za izlaske i druženje i osetićete „hemiju“. Krajem meseca postoji mogućnost za ulazak u vezu.

Bik

Аko ste u vezi:

Komunikacija sa voljenom osobom može biti otežana početkom meseca. Nećete moći da se saglasite oko međusobnih potreba, ali u drugoj polovini meseca će se probuditi snažna potreba za fizičkom bliskošću sa partnerom. To će vam pomoći da poboljšate vaš odnos i ponovo se usaglasite. Imaćete bujnu maštu i na kreativan način ćete provoditi vreme, što će pozitivno uticati na vezu.

Ako ste slobodni:

Imaćete potrebu da uđete u ozbiljnu vezu, ali niste našle osobu koja će vam za to odgovarati. Obratite pažnju na vaše potrebe, a ako ste sigurni u to što želite kada je reč o ljubavi, onda ćete ga i naći. Sredinom aprila osetićete privlačnost prema nekome i postoji mogućnost da uđete u snažnu vezu, punu emocija i strasti.

Blizanci

Ako ste u vezi:

Izbegavajte povlačenje u sebe, jer je partneru potrebna vaša inicijativa, intenzivnija komunikacija i više konstruktivnih predloga za vaše zajedničke planove i aktivnosti. Bićete skloni odugovlačenju i željanju, pa nedostatak ideja može dovesti do zahlađenja odnosa. U drugoj polovini meseca se potrudite da izlazite u društvu partnera jer postoji mogućnost da izazovete nepoverenje. Pri kraju meseca odnos će se poboljšati.

Ako ste slobodni:

U vama će se probuditi strast i bićete više zainteresovani za avanture nego za ozbiljnu vezu. Očekujte česte izlaske sa prijateljima na mesta na kojima možete upoznati osobe raspložene za avanturu i zabavu. Pažnju će vam privući tajanstvena i harizmatična osoba koju ćete želeti bolje da upoznate i otkrićete da se odlično slažete. Postoji mogućnost da se probude i neka osećanja prema toj osobi.

Rak

Ako ste u vezi:

Osetićete veću bliskost u odnosu sa partnerom i između vas će se probuditi strast na koju niste obraćali pažnju duže vreme. Smetaće vam činjenica što se nećete slagati oko nekih zajedničkih ciljeva,  ali izbegavajte konflikte. Potrebna vam je emocionalna toplina, a u drugoj polovini meseca ćete biti skloni ka rešavanju svih problema u odnosu i oboje ćete biti spremni za promenu.

Ako ste slobodni:

Tokom meseca ćete imati šansu da upoznate osobu koja će vas zavesti. Oboje ćete osetiti međusobnu privlačnost i odmah će se javiti „hemija“ među vama. Strast i seksualna privlačnost će vas ispuniti, a postoji mogućnost da se probude i neka osećanja i potreba za nežnošću. Očekujte ljubavnu avanturu u kojoj ćete uživati, a početak će se pokazati kao kvalitetan za razvoj veze u budućnosti.

Lav

Ako ste u vezi:

Sa partnerom ćete se slagati oko vaših zajedničkih ciljeva, ali budite pažljivi sa dogovorima jer se mogu desiti prolazni nesporazumi. Imaćete uzajamnu podršku koja će uneti stabilnost u vezu. Održavajte ovaj nivo kako biste oboje bili zadovoljni jer su u drugoj polovini meseca moguće promene, pa je bolje da budu pozitivne, kao osveženje. Poverenje ćete postići pomoću kvalitetnije komunikacije i iskrenosti.

Ako ste slobodni:

Sredinom aprila možete očekivati da upoznate  osobu koja će vas mnogo zainteresovati, pa se čak mogu roditi i neka osećanja. Ipak, budite pažljivi jer u igru može ući i druga osoba koja će privući veće simpatije od potencijalnog partnera. To će vas motivisati da se potrudite i da ne dozvolite da vas konkurencija baci u senku, obzirom da želite da iz svake bitke izađete kao pobednik, pa i iz ljubavne.

Devica

Ako ste u vezi:

Početkom aprila nećete biti u naročitom ljubavnom raspoloženju i manje pažnje ćete obraćati na voljenu osobu. To može dovesti do nesporazuma, brige i nepoverenja. Sredinom aprila odnos se može poboljšati i možete se usaglasiti. Krajem meseca strast će vas još više zbližiti i osetićete prijatnu promenu u vezi, što će dovesti do razgovora o zajedničkim planovima u budućnosti.

Ako ste slobodni:

Još na početku meseca postoji mogućnost da vam priđe osoba koja će na vas ostaviti pozitivan utisak. Na prvi pogled, po ponašanju i osobinama koje vam bude pokazala, učiniće vam se da ste upoznale svoju srodnu dušu.  Događaji će se brzo odvijati i brzo ćete se upoznati i zbližiti. Česti izlasci i razgovori na različitim temama ubrzo će izazvati želju za vezom, koja se krajem meseca može i ostvariti.

Još 6 znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Uz pomoć jedne reči - Šta vas čini dobrim u krevetu prema horoskopskom znaku? Svako želi da zna kakav je u krevetu, a najlakši način da dobijete odgovor na to...
U jednoj rečenici: Kada je svaki horoskopski znak u iskušenju da se javi bivšem/bivšoj? Ako je verovati astrologiji, šta nas najčešće tera da se javimo ljubavnoj prošlo...
Šta horoskopski znakovi rade kada je dosadno? Ovih dana situacija koja nas je zatvorila u kuću stvorila je stres, ali i dosadu...