Na kakve tipove žena „pada“ svaki horoskopski znak?

U prošlosti, ljubavna sudbina se određivala izradom natalne karte koja je pokazivala kakvog partnera ćete imati u budućnosti, a šta zapravo treba da radite u skladu sa astrološkim karakteristikama.

na-kakve-tipove-zena-pada-svaki-horoskopski-znak-1.jpg

Iako za neke danas ovo zvuči smešno ili radikalno, ipak ima malo istine u onome što nam predskazuju zvezde. Kada vas neko privlači, osećate neku iskru u sebi, želite da ste stalno u njegovoj neposrednoj blizini i da ga dobro upoznate.

Možda vas privlači njegov spoljašnji izgled, njegov karakter ili nešto za šta nemate nikakvu ideju šta je.

U kakav tip žena se zaljubljuje svaki od 12 horoskopskih znakova?

Ovan

Jake i nezavisne žene privlače ovaj horoskopski znak. On obožava žene koje bez straha govore ono što misle i ne plaše se izazova. Ako su ostvarene i imaju potencijal da postignu uspeh koji ujedno i maksimalno koriste, to je prilično dobar afrodizijak za Ovna.

Bik

Žena koja daje podršku, koja je zabavna i ženstvena, privući će pažnju Bika. On će se zaljubiti od glave do pete u ženu koja će uzdrmati njegov svet i rutinu, ali će ipak ostati dostojanstvena i dama.

Blizanci

Ovaj znak će se strastveno zaljubiti u ženu koja se odlikuje velikom inteligencijom, kreativnošću i humorom. Kada jednom probudi njegovo interesovanje i nastavi da ga iznenađuje i fascinira, biće neodoljiva za Blizance.

Rak

Rakovi „padaju“ na žene koje imaju određenu dozu nevinosti u sebi, i tip žena koje su, ili će biti u potpunosti posvećene partneru. Ako je ona, na neki način, ranjena prica, a on oseća da joj pomaže i da je štiti, Rak će se neizbežno i jako zaljubiti i potpuno će joj se predati.

Lav

Lavove privlače žene koje su komunikativne, pune samopouzdanja, jednom rečju – žene koje vole da se pokažu i koje znaju kako da privlače pažnju. Oni tačno znaju kakav tip žena vole, sa savršenom šminkom i odećom, izvajanim telom i predivnom kosom.

Ali, sem što mora da bude prelepa, ona mora da bude i zabavna i da ima uspešnu karijeru.

Devica

„Devojka iz susedstva“, to je tip žene koja će osvojiti Devicu. Ona je slatka, ali nekako potcenjena i veoma inteligentna. Razumna je, logična i tolerantna prema mišljenju Device. Nije previše emotivna i ne otkriva emocije na svakom koraku, jer muške Device to stvarno ne vole.

Još 6 znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Žene u ovim znakovima su najstrastvenije Žene ovih znakova horoskopa ulaze u vezu veoma strastveno i daju se partneru pot...
Uz pomoć jedne reči - Šta vas čini dobrim u krevetu prema horoskopskom znaku? Svako želi da zna kakav je u krevetu, a najlakši način da dobijete odgovor na to...
U ovom znaku rađaju se najharizmatičniji muškarci Kojem to horoskopskom znaku ne može da odoli nijedna žena? On odiše harizmom gde...