Koji horoskopski znakovi nikada ne treba da putuju zajedno?

Uvek pre nego što isplaniramo putovanje, prvo treba da pažljivo isplaniramo društvo. Zato što i najzabavniji odmor može da se pretvori u košmar ako sa vama nisu ljudi sa kojima se slažete.

koji-horoskopski-znakovi-nikada-ne-treba-da-putuju-zajedno-1.jpg

Pa, ako verujete horoskopu, postoji 21 kombinacija znakova koji nikada, ali baš nikada ne treba da kreću zajedno na put.

Proverite, možda ćete potvrditi teoriju, ili ćete ipak srušiti mit svojim iskustvom.

Lav + Lav – do kraja putovanja će se ponašati kao divlje mačke i odmor će postati napor.

Rak + Vodolija – suprotni karakteri će im praviti stres i neće biti šanse da vide ni pola od onoga što su planirali.

Ovan + Ribe – stalno stegnuti i u iščekivanju da nešto krene naopako, nemaju dovoljno dobru međusobnu komunikaciju i to će dovesti do nezgoda (koje su prethodno predvideli, ali su ignorisali intuiciju).

Blizanci + Devica – najbolje je da svako ide za sebe, jer zajedno ne mogu da izdrže više od 2-3 dana.

Vaga + Jarac – možda će izdržati zajedničko putovanje, ali zbog sitnih navika koje će prećutkivati, posle ovoga neće želeti da se vide.

Bik + Škorpija – mogu da se podnose u malim dozama jer Bik ne voli dramu, a Škorpija živi za dramatične situacije i događaje.

Lav + Jarac – oba znaka obožavaju da dominiraju, pa zato nijednu aktivnost ne mogu da rade zajedno, a ponajmanje da putuju.

koji-horoskopski-znakovi-nikada-ne-treba-da-putuju-zajedno-2.jpg

Ovan + Škorpija – oboje su skloni ispadima, neće prestajati da se raspravljaju i sva mesta će im biti klaustrofobična dok su zajedno.

Vodolija + Bik – imaju različita interesovanja, pa ne mogu da se dogovore koja mesta da posete.

Lav + Devica – velike su šanse da Lav baci Devicin raspored šetnji i poseta mestima do kraja putovanja, jer on ceni samo spontanost.

Ovan + Vodolija – Vodolije imaju kompleksan karakter koji se teško prilagođava, a to će Ovnovima biti frustrirajuće.

Blizanci + Jarac – dva znaka koja ne mogu da se dogovore oko iste destinacije, a još manje oko istih aktivnosti.

Ovan + Devica – Devica će zapasti u anksioznost i dobiće panične napade ako putuje sa Ovnom, jer se Ovnovi nikada ne pridržavaju rasporeda.

Bik + Blizanci – nepredvidivi karakteri ih mogu sprečiti u planiranju aktivnosti i dovesti ih do toga da izgovore reči zbog kojih će kasnije žaliti.

Strelac + Devica – Strelac je najlakši partner za putovanje, ali se sa Devicom nikada neće složiti oko planiranja puta jer im detaljno planiranje i „igranje na sigurno“ izazivaju nervozu.

Vodolija + Ribe – putovanje posle kojeg će im biti potreban odmor od nekoliko dana u samoći, a sve zbog tvrdoglavosti sa kojom će se suočiti.

koji-horoskopski-znakovi-nikada-ne-treba-da-putuju-zajedno-3.jpg

Bik + Strelac – Bik ne izlazi iz svoje komforne zone, pa će Strelcu ovo biti užasno dosadno putovanje.

Ovan + Rak – Da biste na putovanju podneli Raka, potrebno vam je mnogo strpljenja, a Ovnovi nisu toliko strpljivi, pa lako može doći do svađe.

Blizanci + Škorpija – zbog sličnosti njihovog temperamenta nijedno putovanje ova dva znaka ne može da prođe bez svađe i izliva besa.

Lav + Bik – Za Lava, putovanja su prilika da se zabavlja, dok Bikovi imaju raspored i očekivanja koja moraju da ispune.

Škorpija + Škorpija – ubedljivo najlošija kombinacija. Putovanje na kojem će se obe Škorpije „predozirati“ od emocija i svađa.

M. D. | CRNOBELO.rs / foto: unsplash.com

Možda vas zanima:

Žene u ovim znakovima su najstrastvenije Žene ovih znakova horoskopa ulaze u vezu veoma strastveno i daju se partneru pot...
Šta horoskopski znakovi rade kada je dosadno? Ovih dana situacija koja nas je zatvorila u kuću stvorila je stres, ali i dosadu...
Osobe u ovim znakovima obožavaju da budu u centru pažnje Ovih 5 horoskopskih znakova ne možete, a da ne primetite, jer uvek moraju d...