Ljubavni horoskop za maj 2018: Bikovi su u potrazi za srodnom dušom, a ljubavne tajne Škorpija će biti otkrivene

Nadamo se da će vam prvi topli mesec u ovoj godini „zagrejati“ i ljubavne odnose. Ipak, šta kažu zvezde?

ljubavni-horoskop-za-maj-2018-bikovi-su-u-potrazi-za-srodnom-dusom-a-ljubavne-tajne-skorpija-ce-biti-otkrivene-1.jpg

Da li u mesecu maju možete očekivati kratkotrajne avanture, tajne susrete ili konačno upoznavanje osobe koja će kraj vas ostati i u dobru i u zlu?

Оtkrijte šta vam donosi mesec maj:

Оvan

Аko ste u vezi:

Izbegavajte da se koristite sitnim lažima i prevarama, neiskrenost može dovesti do gubitka poverenja zauvek. Vodite računa šta i kako govorite partneru. Biće neophodno da mu objasnite razloge za vaše konkretne poteze u ovom periodu.

Nakon 19. maja imaćete šanse da ulepšate vaš zajednički život i da unesete emotivnu svežinu u vezu. To će pozitivno uticati na vaše raspoloženje. Veoma je važno da u ovom periodu usaglasite poslovne i kućne obaveze sa vremenom koje provodite zajedno.

Ако ste slobodni:

U prvoj dekadi maja zaljubićete se u osobu koja nije slobodna, ali gajite skrivene emocije već duže vreme. Diskretno ćete započeti tajnu vezu, koja će se nastaviti i u drugu dekadu meseca. Krajem maja veza će prerasti u strasnu romansu koju nećete želeti da krijete.

Privlače vas atraktivne osobe sklone avanturi, pa čak i da u početku ne želite i ne planirate da se zaljubite, to će se ipak desiti.

Bik

Ако ste u vezi:

Početak meseca vam može doneti nesuglasice i neslaganje sa voljenom osobom. Ono što je najvažnije, objasnićete se u vezi ulaganja u zajedničke finansije. Budite spremni na kompromis jer će vas tvrdoglavost samo dovesti do veće i komplikovanije krize.

U drugoj polovini meseca možete planirati kratko putovanje koje će vas relaksirati od stresa. Važno je da pobojšate komunikaciju i da ne skrivate ključne detalje. Do 23. maja ćete uspeti da povratite harmoniju.

Ако ste slobodni:

Bićete opijeni idejom da pronađete srodnu dušu sa kojom ćete ostvariti snove. Neko koga poznajete duže vremena učiniće vam se kao idealan partner, pa možete ostvariti platonsku ljubav.

Od sredine maja ćete pokušati da se zbližite i simpatije pretvorite u vezu. Do kraja maja vaši pokušaji će se isplatiti. Ukoliko naiđete na kratkotrajne komplikacije, važno je da ne odustanete.

Blizanci

Ако ste u vezi:

Početak maja doneće vam nesuglasice sa partnerom, koje ćete očajnički pokušavati da ignorišete i prikrijete. Ipak, obzirom na tajne koje želite prećutati, potrebno je veliko strpljenje kako ne bi narušili harmoniju. 

U drugoj polovini meseca poradite na komunikaciji i jasno upoznajte partnera sa planovima za budućnost. Biće potrebno da obratite više pažnje od uobičajenog i da ne zapostavljate potrebe drugih. Provodite više vremena zajedno, van kuće.

Ако ste slobodni:

Na početku meseca ćete biti obasuti pažnjom od strane osobe sa kojom imate zajedničke prijatelje. Stalno će biti u vašoj blizini i iniciraće kontakt, a škakljiva pitanja će vas povesti u interesantnu avanturu koja će se desiti oko 25. maja.

Za kratko vreme ćete se suočiti sa emotivnim haosom koji će učvrstiti osećanja prema novoj osobi. Kraj meseca vam donosi neočekivano zaljubljivanje.

Rak

Ако ste u vezi:

Мај će vam početi u dobrom raspoloženju i prijatnim ljubavnim emocijama. Pružite partneru bezrezervnu podršku i posmatrajte kako veza postaje stabilnija i kreće se u pravcu zajedničke budućnosti. Sredina maja će biti odličan period da ostvarite zajedničke ciljeve bez mnogo napora i glavobolja.

Imajte na umu male znake pažnje. Češće planirajte aktivnosti van kuće. U suprotnom, kraj maja će vam doneti zahlađenje u odnosima, a razlog će biti svakodnevne obaveze kojima posvećujete više pažnje nego partneru.

Ако ste slobodni:

Оvog meseca ćete osetiti veliku potrebu za romantikom, večerima sa tihom muzikom i aktivnostima pod otvorenim nebom. Problem će biti to što ćete se pomučiti da nađete osobu sa kojom ćete to i ostvariti.

U drugoj polovini maja upoznaćete interesantnu osobu u znaku Bika koja će vas prijatno iznenaditi time što misli i funkcioniše isto kao vi. Neće vam trebati dugo vremena da se zaljubite.

Lav

Ако ste u vezi:

U prvoj polovini maja imaćete skladnu komunikaciju sa partnerom i razmišljaćete o zajedničkim planovima i ciljevima. Budite spremni da promenite svakodnevnu dinamiku zarad harmonije. Neophodna su vam osveženja jer ulazite u monotoniju.

Posle 16. maja očekujte neslaganja i napetost bez posebnih razloga. Ukoliko se ne posvetite rešavanju problema ozbiljno, rezultat može biti promena vašeg statusa. Neophodno je da budete razumni i spremni za dogovor.

Ако ste slobodni:

Potrebna su vam nova ljubavna iskustva. Dosadno vam je i želite da nađete nove aktivnosti preko kojih ćete upoznati nove ljude. Idite na nova mesta kako bi upoznali nekog ko se ne uklapa u šablon.

U drugoj polovini maja potraga će se završiti uspešno i kada bolje upoznate osobu, shvatićete da ste odabrali nešto ekscentrično. To vam neće smetati i ući ćete u avanturu koja potencijalno može prerasti u ozbiljnu vezu.

Devica

Ако ste u vezi:

Prvih nekoliko dana maja, tačnije do 6., imaćete povećanu potrebu za intimnošću i romantičnim trenucima, pa će vam to učvrstiti vezu ili brak. Više vremena provodite zajedno i ne bežite od toga da iskreno govorite o svojim emocijama. Samo tako ćete se najbolje razumeti.

U drugoj polovini meseca bukvalno ćete čitati misli partneru i to će vam omogućiti produbljivanje veze i prelazak na sledeći nivo. Ovo je povoljan period za zajednička daleka putovanja.

Ако ste slobodni:

Već duže vreme vas privlači poznanik koji deluje stabilno iako ga znate samo površno. Ne idealizujte vaše simpatije, već nađite način da pokažete vaše kvalitete i da zainteresujete drugu stranu.

Ubrzo ćete se upoznati toliko dobro da ćete svakodnevno planirati zajedničke aktivnosti. Moguća su manja razočarenja krajem meseca, ali ako se naoružate strpljenjem, uspešno ćete ih prevazići.

Još 6 znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Uz pomoć jedne reči - Šta vas čini dobrim u krevetu prema horoskopskom znaku? Svako želi da zna kakav je u krevetu, a najlakši način da dobijete odgovor na to...
U jednoj rečenici: Kada je svaki horoskopski znak u iskušenju da se javi bivšem/bivšoj? Ako je verovati astrologiji, šta nas najčešće tera da se javimo ljubavnoj prošlo...
Šta horoskopski znakovi rade kada je dosadno? Ovih dana situacija koja nas je zatvorila u kuću stvorila je stres, ali i dosadu...