Lаv stavlja selfije u 30 poza, Blizanci imaju po 3 profila: Kakvi su horoskopski znakovi online?

Bik objavljuje fotke hrane koju je pripremao satima, svaki post Lava počinje sa „ja“, dok Škorpija proganja bivšeg sa lažnog profila.

lav-stavlja-selfije-u-30-poza-blizanci-imaju-po-3-profila-kakvi-su-horoskopski-znakovi-online-1.jpg

Koje su vaše online navike?

Ovan

Svuda je prisutan, lajkuje sve što mu zapadne za oko. Svađa se sa petoro ljudi istovremeno u komentarima. Blokira profile troje njih jer su kreteni. Piše status da ide da trči i izlazi napolje. Usput viri u telefon i ponovo lajkuje svaki drugi post. Aktivan je u svako doba dana, čak i kada drugi spavaju.

Bik

Priprema hranu po receptima koje je video online, pa pripremljen obrok slika i obavezno objavljuje, zajedno sa opisom kako ga je pripremio. Zatim slika sto, pa porodicu na okupu, sa posebnim akcentom na decu. Zahvaljuje se svima koji su lajkovali, daje im savete za ukusnije obroke iako ga niko nije pitao. Ako neko kaže nešto negativno – ide na blokiranje. Kasnije, pre spavanja, krišom prebrojava i analizira lajkove.

Blizanci

Imaju najmanje četiri profila. Na prvom igraju igrice, sa drugog prate bivšeg prijatelja i partnera, sa trećeg se dopisuju sa pet osoba istovremeno. Na četvrtom pišu inspirativne citate... i tako ceo dan provode online. Jedu ili pred kompijuterom ili sa telefonom u rukama i to im se sviđa.  Telefoniraju preko spikera kako bi mogli da kuckaju istovremeno.

Rak

Na svim društvenim mrežama traži recepte, ljubavne priče, pesme, romantične statuse. Često zaplače zbog nekog tužnog posta. Gotovo nikad ne lajkuje, eventualno ostavlja srca i smajliće ljudima koji mu znače. Voli da postavlja slike zalaska sunca i citate. Blokira sve koji su vulgarni, psuju  i vređaju. Često im ručak zagori dok maštaju sa mobilnim u rukama.

Lav

Kao i uvek, došao je da se pokaže. Postaviće selfije u 30 sličnih poza, ali sa različitih ekskluzivnih mesta. Slike iz teretane, izlazaka, večera. Instagram je najbolje mesto za njihovo samoreklamiranje. Na ostalim društvenim mrežama pričaju o interesantnim stvarima u vezi sebe. Pokazuju svoje diplome i sertifikate, želeći da pokažu uspeh. Nema šanse da post počne bez „ja“. Onaj ko ne lajkuje post biće ignorisan i na kraju blokiran.

Devica

Traži raznorazne sitnice vezane za zdravu ishranu i medicinu. Vodi diskusije o dijetama, čajevima i o alternativnoj medicini. Piše cele romane umesto kratkih statusa i ima najmanje tri bloga o zdravlju koje stalno promoviše. Voli da se hvali poslom koji radi i nudi pomoć gde god stigne. Po ceo dan je na društvenim mrežama jer je to njen „vitamin C“. Obožava da rešava i matematičke zadatke i, svakako, da se raspravlja u komentarima sa „manje pismenima“.

Još 6 znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Žene u ovim znakovima su najstrastvenije Žene ovih znakova horoskopa ulaze u vezu veoma strastveno i daju se partneru pot...
U jednoj rečenici: Kada je svaki horoskopski znak u iskušenju da se javi bivšem/bivšoj? Ako je verovati astrologiji, šta nas najčešće tera da se javimo ljubavnoj prošlo...
Šta horoskopski znakovi rade kada je dosadno? Ovih dana situacija koja nas je zatvorila u kuću stvorila je stres, ali i dosadu...