Nајbolji kompliment koji možete dati svakom horoskopskom znaku

Ne postoji čovek koji ne voli da čuje komplimente upućene na njegov račun. Čak i oni koji kažu da ih komplimenti iritiraju, potajno se raduju istim.

najbolji-kompliment-koji-mozete-dati-svakom-horoskopskom-znaku-1.jpg

Naravno, najlakše je nekome reći da je lep/a, ali se najveći broj znakova zodijaka raduje drugačijim komplimentima.

Saznajte koji je najbolji kompliment koji možete dati svakom od znakova:

Ovan – „Ti si najsnažnija osoba koju poznajem“.

Моžda sa strane Ovnovi izgledaju kao da su sazdani od vatre i odlučnosti, ali se zapravo veoma često preispituju. Kada im dodelite ovakvo priznanje vi ćete ih podsetiti na snagu koju imaju u sebi i daćete im potrebnu dozu samopouzdanja da nastave da se i dalje bore i da dominiraju.

Bik – „Мnogo si smešan/smešna!“

Ne postoji znak u zodijaku koji želi da vas nasmeje više od Bika. Poznati po tome što u sebi sve emotivno doživljavaju, Bikovi koriste humor kao oružje u borbi protiv nervoze i frustracije. Кada se smejete njihovim šalama, to im je isto kao da ste im prepisali lek protiv stresa.

Bizanci - „Nisam upoznao nikog sa pameću kao što je tvoja“.

Blizanci su superkompijuteri koji nose cipele. Imaju neurone koji rade brže nego kod bilo kog drugog horoskopskog znaka. Da imaju mozak koji rade brže znači da zapravo Blizanci povezuju stvari mnogo brže od nas ostalih, a kada ih podsetite na njihovu mentalnu sposobnost, to im naročito laska i cene to.

Rak - „Unosiš vedrinu u moj život“.

Моžda zvuči kao neki kliše iz filmova ili novela, ali se Rakovi stalno trude da budu od pomoći drugima, da ima daju neki mudar savet, utehu ili malo sreće.

Ništa ih ne raduje toliko mnogo kao kada im neko prizna da je njihova pomoć cenjena i dobrodošla. Kada neko uvažava njihov emocionalni trud, njihove oči sijaju od zadovoljstva.

Lav – „Мnogo mi se dopada tvoj stil oblačenja“

Neustrašivi Lavovi neretko žele da diktiraju modne trendove ili da budu prvi koji će promovisati novu modu. Oni troše mnogo vremena, energije i novca na svoj izgled.

Kada im uputite kompliment u vezi njihovog izgleda i stila, kulturno će zahvaliti, ali će njihovo srce zalupati 150 na sat od sreće.

Devica – „Тvoj savet mi je zaista pomogao“

Pragmatične i praktične Device se izdvajaju kao brižljivi ljudi po svojoj prirodi. Oni ne žele ništa više od toga da pružaju pomoć i da dele savete. Kada im stavite do znanja da vam je njihov savet pomogao, to je isto kao da ste dali novi smisao njihovom životu. Onda se osećaju kao da su među oblacima i žele da se počaste nečim.

Još 6 коmplimenata koje možete dati horoskopskim znakovima na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Vaša najtoksičnija karakterna osobina prema horoskopskom znaku Retko ko želi da prizna, ali svako od nas ima neko loše ponašanje kojim povređuj...
U čemu se krije lepota svakog horoskopskog znaka (i koji je najzavodljiviji)? Prema astrologiji, naš horoskopski znak je „krivac“ za sve posebne osobine koje ...
Negativne osobine zbog kojih drugi beže od vas, prema horoskopskom znaku Arogancija Lavova, konstantno plakanje Rakova i egoizam Škorpije su odlike od ko...