Koja su tri najgora horoskopska znaka?

Ova tri horoskopska znaka su mračna, sebična i ne znaju kako da vole. Ostaju verni samo sebi.

koja-su-tri-najgora-horoskopska-znaka.jpg

Horoskopski znak govori mnogo o vašem karakteru, vrlinama i manama.

Ali, o ova tri horoskopska znaka se može reći i niz negativnih stvari.

Koja su tri najgora horoskopska znaka?

Devica

One su malo neurotične i stresa se oslobađaju čisteći po stanu ili raspremajući odeću. One ne znaju za ljubav, a emocije se kod njih u velikoj meri svode na seks.

Samo su roboti hladniji od Devica. One će vam bez problema zabiti nož u leđa i to promišljeno sa dubokom analizom. Znaju dobro da glume i nećete osetiti da će vas izneveriti.

Kod njih nema zagrljaja i nežnosti, a kada puste suze, to je samo kada plaču zbog sebe. Na trenutke su kao voda koja vri i nemaju istinsku kontrolu nad svojim karakterom. Ostaju verne samo sebi.

Škorpija

One su samodestruktivci koji sebe stalno sažaljevaju. Ne mogu da podnesu da tonu u mizeriju, pa sa sobom povlače i druge ljude. Da je sutra kraj sveta, one se ne bi šokirale jer uvek očekuju najgori mogući scenario. Ne plaše se smrti.

Ljubomorne su i posesivne i ne mogu da opstanu bez seksa. Uvek misle da neko kuje zaveru protiv njih.

Emotivno su nezrele i ne uzdržavaju se ako nekome treba da se osvete. Često se ljute, besne su, plaču i u tim trenucima vas mrze iz dna duše. Opasne su, lukave i velika zlopamtila.

Jarac

Oni su hladni kao roboti. Veruju u sudbinu i reč „izvini“ ne postoji u njihovom rečniku. Možete živeti sa njima ceo život i da ne saznate šta imaju da vam kažu. Ne znaju da rečima iskažu emocije.

Prodali bi vas za društveni status. Kukavice su, čim vide rizik oni beže kako bi se spasli i lako vas mogu ostaviti na cedilu.

Spori su, mračni i ne znaju kako da uživaju u lepotama života. Na trenutke su i iskompleksirani i bolje je da pobegnete od njih.

S. S. | CRNOBELO.rs / foto: pixabay.com

Možda vas zanima:

Ovo su mane vašeg horoskopskog znaka koje bi trebalo da ispravite Svaki horoskopski znak na drugačiji način uništava svoju vezu ili brak a da...
Evo koje su problematične i teške strane svakog horoskopskog znaka Svima nam, u nekim periodima života, izgleda kao da smo rođeni baksuzni. A kolik...