Vаge vole turbo-folk, Device-klasiku – uz koju muziku “odlepite” prema vašem horoskopskom znaku?

Postoji puno razloga zašto nam je muzika važna, ali je jedan od glavnih taj što možemo sa njom da se povežemo i poistovetimo. Za neke pesme jednostavno imamo osećaj kao da su stvorene samo za nas, kao da nam “govore”.

vage-vole-turbo-folk-device-klasiku-uz-koju-muziku-odlepite-prema-vasem-horoskopskom-znaku-1.jpg

Аstrologija ima ogromnu ulogu u izboru vašeg omiljenog muzičkog žanra. Možda uživate u nekoliko različitih muzičkih pravaca i to je svakako odlično, ali se jedan od njih uvek izdvaja od ostalih, dopier vam do srca i iskreno “odlepite” kad čujete taj tip pesme.

Kakvu muziku obožavate prema horoskopskom znaku?

ОVAN – Rok muzika

Generalno volite “zarazne” i pevljive refrene, a sebe najviše pronalazite u rok muzici.

Prilično ste probirljivi kada je reč o rok pesmama, želite dobru muziku, ali je neophodno da i tekst ima neko duboko značenje. Ne možete da podnesete popularne pesme u kojima se ponavljaju neke besmislene reči iznova i iznova.

Budući da ste prilično aktivni, ujedno vam je potrebna i muzika koja će vam pokrenuti adrenalin. Rok muzika je svakako odličan izbor. Isto kao i ona, i vi ste iskreni i pomalo ludi.

BIK – Klasične melodije različitih žanrova

Kao i za sve drugo u životu, tako vam se i u muzici izbor svodi na klasiku. Kada vam dan postane previše naporan i osećate stress, dobra klasična muzika je nešto što vam pomaže da se opustite.

Svakako da se ne ograničavate strogo na klasičnu muziku. Tu se podrazumeva i klasični rok, pop ili hip-hop.

Preferirate klasike jer vas podsećaju na neka bolja vremena. Ponekad snažno evocirate uspomene iz prošlosti i podsetite se koliko je muzika bila bolja, kada je postojala samo zbog sebe, a ne zbog para.

BLIZANCI – Elektronska muzika

Vi obožavate skoro svaki tip muzike, ali vam je svakako najomiljenija ona uz koju može da se igra.

Imate previše energije koju negde treba da potrošite, pa elektronski “dens” i tehnomuzika predstavljaju odličan izbor za vaš neukrotiv temperament.

Iako ova vrsta muzike najčešće nema tekst, vi umete dobro da ih razlikujete i da ubedite prijatelje da “sve te pesme ne liče jedna drugoj”, odnosno “da nisu iste”.

RAK – Bluz i R’n’B muzika

Еmotivni, sentimentalni i nežni, pa nije nikakvo iznenađenje što se najbolje možete povezati sa muzikom koja ima puno emocija.

Takav je slučaj sa bluzom i R’n’B muzikom. Ova vrsta muzike kao da “govori” vašoj duši i osećate kako se ježite kada slušate neku dobru melodiju iz ovog žanra.

Slično kao i Ovan, muzika vam je bitna, odnosno akordi, ali i tekst. Volite pesme sa ”pričom”, one na koje se lako “navučete” i osećate kao da ste ih vi sami pisali.

LAV – Pop muzika

Rođeni kao pravi lideri, nije nikakvo čudo što vas najviše privlači onaj žanr koji “vodi” muzičku industriju i nalazi se na vrhu top lista.

Možete uživati u gotovo svakom muzičkom žanru, ali ono što najviše preferirate je pop muzika. Volite pesme uz koje može istovremeno da se igra i peva, a vaša slabost su najnoviji hitovi.

Muziku doživljavate kao najlepši poklon koji život može da ponudi. Lako pamtite pesme, a tekstove znate napamet bez problema. Ujedno vas interesuje i život i karijera samih izvođača, pa ste potpuno predani muzičkom prosvećenju.

DEVICA – Klasična muzika

Kao jedan od najinteligentnijih znaka, Device traže tip muzike koji će razbuditi njihov mozak. Ne slušate muziku samo zbog opuštanja već želite da otkrijete nešto novo o sebi i svetu oko vas.

Muzički žanr koji vam najviše odgovara je klasična muzika. Ne interesuje vas previše tekst pesme sve dok postoji muzika koja je duboka i značajna.

Podjednako cenite klasične kompozitore i one savremene koji izvode kalsičnu muziku sa svojim primesama.

Uz pomoć klasične muzike vi dolazite u stanje ekstaze i u njoj pronalazite prilično mnogo inspiracije za kreativne podvige.

Nastavlja se na sledećoj strani….MOŽDA VAS ZANIMA:

loading...

Možda vas zanima:

Vaše pozitivne karakteristike + jedna mana, prema kineskom horoskopu Da li je vaša osnovna karakterna crta hrabrost, energičnost, kreativnost, a dubo...
U kom horoskopskom znaku su rođeni ljudi koji vam kradu energiju? Astrolozi tvrde da za svaki horoskopski znak postoji odgovarajući „energetski va...
Prema mesecu rođenja: Kakva je vaša seksualna energija? Jedni su prilično perverzni. Drugi nikada nisu sebični ljubavnici. A treći su ži...