Ljubavni horoskop za avgust: Lavovi će sresti bivšu ljubav, Ribe će imati više opcija

Kakva će biti ljubavna situacija u mesecu avgustu? Ko će ostati imun na ljubavne prilike koje mu se nude, a ko će osmi mesec u godini iskoristiti za nezaboravne ljubavne avanture?

ljubavni-horoskop-za-avgust-lavovi-ce-sresti-bivsu-ljubav-ribe-ce-imati-vise-opcija-1.jpg

Proverite šta kažu astrolozi:

Ovan

Ako ste u vezi:

Razmislite zašto je partner povučen i zašto deluje napeto. Setićete se da ste obećali nešto što niste ispunili. Na sreću, ovo je mesec u kojem će porasti strasti, pa ako se potrudite da provedete više vremena zajedno u intimnoj atmosferi, svaki problem će postati manji. Najviše neslaganja će biti oko postizanja zajedničkih ciljeva. Oboje ćete biti tvrdoglavi, ali je kompromis jedino rešenje. Vaša komunikacija će biti dinamična u toku celog meseca.

Ako ste sami:

Početkom meseca ćete odlučiti da održite lekciju osobi koja se prema vama ponaša uobraženo i koja vas gleda „sa visine“. Potreba da se dokažete i takmičarski duh, doneće vam nezaboravne strastvene momente. Iako nećete biti spremni za vezu, u ovom mesecu vam i nestabilnost odgovara.

Bik

Ako ste u vezi:

Početkom avgusta ćete naići na neslaganja i neočekivane konflikte. Konflikt će biti intenzivan, ali kratkotrajan. Biće vam potrebno mnogo tolerancije i razumevanja za to kako stvari izgledaju iz ugla vašeg partnera. Sredinom avgusta je moguće zajedničko putovanje. Ne odlažite ga bez posebnih razloga. Potrebna vam je veća dinamika u svakodnevnici sa partnerom.

Ako ste sami:

Pokušaji da osvojite osobu koja vam se već dugo dopada, ovoga avgusta će završiti neuspešno, pa se može desiti da priredite mali, ali dramatičan skandal. Možete otkriti da osoba koja vam se dopada ima tajnu vezu. Doći ćete u neprijatnu situaciju posle koje se ne smete povući u sebe. U drugoj polovini avgusta izlazite na sastanke na slepo. Razvijte simpatije za nove osobe.

Blizanci

Ako ste u vezi:

Prva dekada u mesecu će vam doneti kratka neslaganja oko zajedničkih finansija. Nećete se slagati ni u vezi sa putovanjima i zabavom. U drugoj dekadi ćete uspeti da rešite ove probleme i da postignete dogovor koji će biti zadovoljavajući za obe strane. Važno je da pronađete zajednička interesovanja. Kraj avgusta će vam doneti pojačane strasti, koje mogu dovesti do neželjene ljubomorne scene. Obratite više pažnje na voljenu osobu i potrudite se da poboljšate komunikaciju.

Ako ste sami:

Avgust će vam doneti nova poznanstva i više zabave. Jedna osoba koju ćete upoznati sasvim slučajno privući će vašu pažnju svojom otvorenošću na različite teme i naći ćete zajednički jezik na temu avanture. Brzo ćete se zbližiti iako ćete se dvoumiti da li želite da uđete u vezu. Potrudite se da razvijete i emotivnu povezanost, a ne samo fizičku.

Rak

Ako ste u vezi:

U prvoj polovini avgusta ćete osećati pojačano nezadovoljstvo u odnosu sa partnerom, što treba da vas navede da razgovarate i da potražite zajedničko rešenje, umesto da ćutite. Na prvo mesto stavite stvari i aktivnosti koje ste već dugo ignorisali, odlagali, zapostavljali. Druga polovina meseca će biti u znaku razumevanja, pa lako možete da planirate budućnost. Ne plašite se zajedničkih planova, to će uneti novu toplinu i intimu u vaš odnos.

Ako ste sami:

Početkom meseca ćete biti nezadovoljni kvalitetom emotivnog života. Izlasci vas neće privlačiti kao ranije i stvari će vam postati monotone. Izbegavajte da gradite površne odnose sa suprotnim polom. U poslednjim danima avgusta upoznaćete novu osobu koja će biti malo povučena, pa će vam trebati mnogo strpljenja da uspostavite vezu. Mirni izlasci sa tom osobom mogu dovesti do sjajne ljubavne budućnosti.

Lav

Ako ste u vezi:

Početkom meseca očekujte male svađe i konflikte koji će uglavnom nastajati zbog nepopustljivosti partnera. Ne smete mešati ostale članove porodice u vaše konflikte, jer ćete tako samo dolivati ulje na vatru. Biće vam potrebno mnogo dobre volje i strpljenja kako biste podneli nezadovoljstvo koje osećate. Razgovarajte, postoje velike šanse da je partner zabrinut da ga zapostavljate.

Ako ste sami:

Početkom avgusta ćete biti haotični i lako ćete menjati mišljenje, ali i odluke. Prvo će vas privlačiti neko potpuno drugačiji od vas, da biste kasnije otkrili da vam ne odgovara. U drugoj dekadi meseca lako ćete se upustiti u neočekivanu avanturu. Istražićete mogućnosti za ozbiljnu vezu, pa ćete početi da često izlazite zajedno. Moguće je da ćete se sresti sa bivšom ljubavlju, što vas može uznemiriti, posebno ako ste vi bili ostavljeni.

Devica

Ako ste u vezi:

Mesec će početi svađom zbog nekog detalja koji ste prećutali partneru. Ako imate tajni, to može uneti napetost koja će trajati do druge polovine avgusta. Moraćete da se dokažete kako biste vratili poverenje i harmoniju. Drugu polovinu avgusta iskoristite za zajedničke aktivnosti. Predložite zajedničko putovanje koje će biti dobro za vašu intimnost. Izbegavajte zabave i gužve.

Ako ste sami:

Prva dekada može da vam donese razočarenje u osobu prema kojoj gajite simpatije. Nemojte pristajati na emotivno nestabilne odnose sa zatvorenim osobama koje smatraju da im niste potrebni. Odustanite od pokušaja da počnete vezu i istražite druge mogućnosti. Budite otvoreni kada ste na sastanku u četiri oka. U dopisivanju budite suzdržani ako ne želite da doživite neprijatnosti.

Ostalih 6 znakova na sledećoj strani...



Možda vas zanima:

Тоrta od 3 sloja čokolade, bez kora i pečenja Nikada nećemo reći „ne“ dezertu, naročito ako se radi o troslojnoj čokoladnoj tr...
Тоblerone tunel – novi deo tela devojaka koji će one slikati ovog leta na plaži Na društvenim mrežama stalno se pojavljuju novi trendovi, koje devojke „slepo“ s...
Теtka sa knjigom, nabildovani, model: 10 likova koje ćete sresti na plaži Nekome odmaranje na plaži nekome ispijanje pića u baru. Polako, ali sigurno se b...
Теst ličnosti: Kakva ste žena prema četki za kosu koju koristite? Svakodnevne navike mogu puno reći o vama i vašem karakteru. Pa kao što ste ot...
Тuristička mesta za koja imate visoka očekivanja, a realnost će vas razočarati Do nekih od najpoznatijih svetskih atrakcija je teško doći zbog mnoštva ljudi ko...
Тroše kao milioneri: Koji horoskopski znakovi se razbacuju novcem? Ne štede na garderobi niti na izlascima, a galantni su kako prema sebi tako i pr...