3 horoskopska znaka kojima će avgust doneti sreću u ljubavi

Zvezde i horoskop ne mogu uvek biti naklonjeni svim znakovima, ali zato u određenim periodima, svako uspe da iskoristi neku povoljnost, naročito tokom leta.

3-horoskopska-znaka-kojima-ce-avgust-doneti-srecu-u-ljubavi.jpg

Тri horoskopska znaka mogu da očekuju pravi preokret na ljubavnom i emotivnom planu i to u pozitivnom smislu. Pa, ukoliko se pronađete, spremite se za dugačak avgust ispunjen poljupcima i nežnostima u letnjim noćima.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka imaju najveću šansu da do kraja leta trenutni odnos podignu na viši nivo, možda čak i brak ili zasnivanje porodice. Ukoliko ste sami imaćete šansu da započnete ozbiljnu vezu. Oni koji su u vezi, treba da razmisle da u najmanju ruku započnu zajednički život sa partnerom.

Rak

Najemotivniji znak u horoskopu će imati veliku sreću ovog leta. Konačno će uspeti da se oslobodi svih odnosa ispunjenih nesuglasicama, a dobiće šansu da upozna novu osobu koja će možda biti ona prava. Očekujte partnera koji će biti veran i odan, a naročito budite pažljivi sa onima oko vas koji pripadaju grupi vazdušnih znakova – pozitivan rasplet je neizbežan.

Lav

Iako mislite da vam je još uvek rano da se skrasite, život će vas razuveriti i spojiće vas sa osobom koja je stvorena za vas. Singl Lavovi će se u narednim nedeljama odlično zabavljati i širiće krug prijatelja, a tako će možda i pronaći ljubav svog života. Ukoliko ste u vezi, mnogi problemi će se rešiti i to na najbolji mogući način, a odnosi sa partnerom će se stabilizovati.

E. D. | CRNOBELO.rs / foto: clker.com

MOŽDA VAS ZANIMA:

loading...

Možda vas zanima:

Ribama nije uzvraćena ljubav, Škorpije znaju sve mračne tajne - Kako je biti „u koži“ nekog znaka? Pored onih opštih znanja povezanih sa znacima Zodijaka – Bik je hedonista koji u...
Prema Forbsu: Koji horoskopski znaci imaju najveće šanse da postanu bogati i slavni? Džordž Kluni i Elen Dedženeris su deo slavnih ličnosti čija zarada je ogromna Št...
Muškarci ovih 5 horoskopskih znakova imaju potencijal da budu dobri muževi i očevi Pored onih koji važe za najgore muževe u horoskopu, postoje i oni koji imaju pot...