Astro parovi u čijim se vezama najčešće dešava prevara

Niste sigurni da li vam je partner odan? Zvezde to tačno znaju. Postoji nekoliko tandema kojima je zapisano da će im se treća osoba mešati u odnos, zbog monotonije ili neslaganja.

astro-parovi-u-cijim-se-vezama-najcesce-desava-prevara-01.jpg

Ovi horoskopski znaci nisu nužno preljubnici sami po sebi. Međutim, kada se spoje i započnu romantičan odnos zajedno, tada predstavljaju kombinaciju u kojoj su velike šanse da će doći do neverstva. Ovo su zvezdani parovi čija je ljubav ispunjena tenzijama i neizvesnošću.

astro-parovi-u-cijim-se-vezama-najcesce-desava-prevara-02.jpg

Ovo su astro parovi u čijim se vezama najčešće dešava prevara:

astro-parovi-u-cijim-se-vezama-najcesce-desava-prevara-03.jpg

Između njih postoji magnetska privlačnost. I na prvi pogled deluju kao zaista savršen par. Međutim, vatreni Ovnovi nisu ni približno verni kao odani Bikovi. Njihova ljubav će stalno biti u iskušenju.

astro-parovi-u-cijim-se-vezama-najcesce-desava-prevara-04.jpg

astro-parovi-u-cijim-se-vezama-najcesce-desava-prevara-05.jpg

Oni provode dosta vremena zajedno. I lepo im je kada je tako. Oboje imaju mnogo sličnih osobina. Problemi u raju nastaju kada se Blizanci počnu osećati ograničeni od strane Vage. Vrlo brzo u njihovoj vezi dolazi do napetosti, a kasnije i do neverstva.

astro-parovi-u-cijim-se-vezama-najcesce-desava-prevara-06.jpg

astro-parovi-u-cijim-se-vezama-najcesce-desava-prevara-07.jpg

Rakovi uživaju u udvaranju Jarčeva. Jarčevi se zaljubljuju do ušiju u osećajnost Rakova. Iako na početku deluje kao odlična kombinacija, jednom od njih će veoma brzo postati monotono. I to - emotivnom Raku. Pa, spas od dosade će potražiti u zagrljajima nekog drugog.

astro-parovi-u-cijim-se-vezama-najcesce-desava-prevara-08.jpg

astro-parovi-u-cijim-se-vezama-najcesce-desava-prevara-09.jpg

Oboje su vatreni znaci, pa na početku između njih sevaju varnice. Zaljubljeni su i jedno drugo obasipaju nežnostima. Ali – ne zadugo. Lavovi su stalno gladni pažnje, dok Strelčevi ne mogu da im pruže to zadovoljstvo. Ne ulažu dovoljno energije u vezu, a posle nekog vremena oni se već ni ne shvataju ozbiljno.

astro-parovi-u-cijim-se-vezama-najcesce-desava-prevara-10.jpg

astro-parovi-u-cijim-se-vezama-najcesce-desava-prevara-11.jpg

Ni jedan ni drugi horoskopski znak ne vodi preterano mnogo brige o uzajamnim osećanjima. Zato, neće im pasti teško da jedno drugo iznevere. Škorpije i Ribe mogu biti u nekoj prividnoj vezi u kojoj su preljube česta pojava.

astro-parovi-u-cijim-se-vezama-najcesce-desava-prevara-12.jpg

astro-parovi-u-cijim-se-vezama-najcesce-desava-prevara-13.jpg

Vodolije odmah privlači nevino zračenje Devica. Ali, još brže osete potrebu da posegnu za zabranjenim voćem. Device, međutim, ne mogu da se nose sa spontanošću Vodolija zbog čega često dolazi do svađa i konflikata.

astro-parovi-u-cijim-se-vezama-najcesce-desava-prevara-14.jpg

M. A. | CRNOBELO.rs / foto: pixabay.com

Možda vas zanima:

Žene u ovim znakovima su najstrastvenije Žene ovih znakova horoskopa ulaze u vezu veoma strastveno i daju se partneru pot...
Uz pomoć jedne reči - Šta vas čini dobrim u krevetu prema horoskopskom znaku? Svako želi da zna kakav je u krevetu, a najlakši način da dobijete odgovor na to...
U ovom znaku rađaju se najharizmatičniji muškarci Kojem to horoskopskom znaku ne može da odoli nijedna žena? On odiše harizmom gde...