Bik stavlja fotke hrane, Blizanci - selfije: Kako se ponašaju horoskopski znaci na društvenim mrežama?

Kada je reč o ponašanju na društvenim mrežama, svako je priča za sebe.

bik-stavlja-fotke-hrane-blizanci-selfije-kako-se-ponasaju-horoskopski-znaci-na-drustvenim-mrezama-1.jpg

Ima ljudi koji vole da u potpunosti prenesu svoj život na društvene mreže, a drugi obožavaju da život prikažu u najboljem svetlu iako nije baš takav.

A, osim njih, ima i takvih koji društvene mreže koriste za posao ili samo kako bi „uhodili“ druge.

Šta o ovome kaže horoskop? Kako se svaki horoskopski znak ponaša na društvenim mrežama?

Ovan

Oni su fokusirani na sebe i žele da se prikažu u najboljem svetlu, pa često prave fotke sa efektima pre nego što ih objave. Pre nego što ih neko označi na fotografiji, oni to prvo moraju da odobre, a moraju da znaju i šta se dešava, ko je sa kim, kako izgleda i slične stvari.

Bik

Pripadnici ovog znaka vole da objavljuju lepe fotografije luksuznih stvari, hrane i mesta. Ne vole kada drugi stavljaju patetične stihove i pesme, ali su uključeni u sve grupe koje su u trendu. Ne stavljaju mnogo slika, ali brišu tuđe komentare koji im se ne dopadaju.

Blizanci

Blizanci su prvaci na društvenim mrežama – oni stalno bombarduju slikama sebe, svoje dece, partnera ili izveštavaju o svim svojim emotivnim stanjima. Društvene mreže ne shvataju ozbiljno, već kao način za „ubijanje“ dosade, pa najčešće sa svojim objavama idu na živce svim prijateljima.

Rak

Mnogi Rakovi preziru društvene mreže i maksimalno ih izbegavaju, a kada ih koriste, njihove objave su pomalo čudne, pa im zato služe samo da prate ljude sa kojima su izgubili kontakt. Kada je reč o značajnim događajima kao što su rođendan deteta, brak ili slično, znaju da se pohvale.

Lav

Isto kao i u realnosti, tako i na društvenim mrežama, Lavovi vole da privlače pažnju. Umeju da preteraju sa objavama fotki na kojima su najčešće u provokativnim pozama. Redovno prate tuđe profile, ne propuštaju nijednu fotku i svuda možete videti njihove lajkove.

Devica

Device prate trendove i trude se da budu u toku, pa imaju profile na svim društvenim mrežama, ali ni na jednoj ne otkrivaju svoju privatnost. Više vole da objavljuju stvari povezane sa društvenim i političkim pitanjima, nego svoje slike. Nikada se ne čekiraju kako niko ne bi mogao da prati njihov trag.

Nastavlja se na sledećoj strani... Možda vas zanima:

Аstro kutak: Kojom karakteristikom pleni svaki horoskopski znak? Čime osvajate ljude? Da li oni ne mogu da odole vašoj borbenosti, osmehu ili u...
Šta znači „dobar seks“ za svaki horoskopski znak? Dobar seks je diskutabilna tema o kojoj dve osobe nema šanse da se potpuno slože...
Škorpija gazi po ljudima, Blizanci govore jedne te iste priče – navike koje nas iritiraju kod svakog... Neka vaša svakodnevna navika verovatno iritira druge ljude. Ali pogodite šta, dr...