Kako će se svakom horoskopskom znaku promeniti ljubavna situacija u 2019. godini?

Nova godina tek što je počela, a svi mi sa nestrpljenjem očekujemo da osetimo promene koje će nam doneti.

kako-ce-se-svakom-horoskopskom-znaku-promeniti-ljubavna-situacija-u-2019-godini-1.jpg

Ipak, svaka kalendarska godina za svaki horoskopski znak donosi promene u različitim aspektima života.

Neki će naučiti da balansiraju, neki da prihvate izazove, a neki će imati zaista bezbrižnu godinu kada je u pitanju ljubav.

Da pogledamo šta svaki horoskopski znak očekuje na ljubavnom polju u 2019. godini:

Ovan

U 2019. Ovnovi će početi da stavljaju ljubav ispred poslovnih obaveza i želeće da podignu vezu na viši nivo. Postaće svesni da, iako u poslu nema ničega lošeg, postoje i druge stvari koje su bitne.

Ukoliko nisu u vezi, upoznaće osobu sa kojom će izgledi za nešto više biti zaista optimistični. Ipak, bez obzira na pozitivne prognoze, moraće da postupaju mudro i sa optimizmom.

Bik

Jedno je sigurno, Bikovima u 2019. godini uopšte neće biti dosadno. Zaljubljivaće se, odljubljivaće se, srce će im zaigrati, osećaće leptiriće u stomaku i probudiće sva svoja romantična čula.

Zvezde i planete će biti poređane tako da daju povoljne uslove na polju ljubavi i porodice. Svaki uspeh će želeti da proslave sa svojim najbližima, a možda će se odlučiti i na brak. Oni koji nisu u vezi mogu da očekuju romantičan period.

Blizanci

Za Blizance imamo dobre vesti. Ljubav će im cvetati još u prvim mesecima ove godine. Čak i kada tu bude bilo više drame, oni neće izgubiti optimizam.

Ukoliko su u vezi, sa partnerom će izgraditi dubok odnos i usmeriće se ka zajedničkim interesima, a što je najvažnije, uživaće u svemu tome. Zato svi Blizanci treba da se posvete tome da stvari održavaju interesantnim i na visokom nivou.

kako-ce-se-svakom-horoskopskom-znaku-promeniti-ljubavna-situacija-u-2019-godini-2.jpg

Rak

Rakovi koji su nedavno imali neprijatne situacije, mogu da odahnu, konačno će naučiti kako da se sa tim nose. Ovo znači da su spremni čak i da stave ljubav u drugi plan ako je to potrebno. Ali, bilo bi bolje da to ne rade, već da se posvete načinu na koji vole i na koji su voljeni, umesto vezi u potpunosti.

U 2019. Rakovi će morati da budu mnogo ozbiljniji i odgovorniji kada je ljubav u pitanju, jer je moguć svaki scenario - i pozitivan i negativan.

Lav

U 2019. godini Lavovi će morati da se fokusiraju na ljubav prema sebi i na način na koji je pokazuju. Ipak, biće im lako da budu u centru pažnje i da na taj način grade svoje samopouzdanje.

U romantičnoj ljubavi će biti dinamično, a mogući su i veći konflikti među partnerima kod Lavova koji su u vezi. Ipak, Lav koji na pravi način voli sebe, umeće da tu energiju usmeri u nešto pozitivno i da izvuče najbolji ishod iz svake situacije.

Devica

Device mogu da očekuju da će njihov ljubavni život napredovati do tog stepena da će se naći u situaciji da biraju između više osoba. Najviše će ih mučiti pitanje koga da izaberu.

Oni koji su već u vezi biće orjentisani na upoznavanje porodica, na zajednička putovanja, pa čak i na započinjanje zajedničkog života i investiranja u stan.

Nastavlja se na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Аstro kutak: Na šta trošite najviše novca, prema horoskopskom znaku? Na kraju meseca svi dobro znamo da se zapitamo: „Gde sam potrošio novac ovog mes...
U kom horoskopskom znaku su rođeni ljudi koji vam kradu energiju? Astrolozi tvrde da za svaki horoskopski znak postoji odgovarajući „energetski va...
Tri horoskopska znaka koja će ove godine imati najbolju jesen Svaki period u godini nosi povoljnosti za određene horoskopske znake. Sledeća...