Ljubavni horoskop za novembar 2019. godine: Lavove će privući osoba sa kojom rade, Škorpije će ući u tajnu vezu

Da li će vam se ljubav osmehnuti tek u pretposlednjem mesecu ove godine?

ljubavni-horoskop-za-novembar-2019-godine-lavove-ce-privuci-osoba-sa-kojom-rade-skorpije-ce-uci-u-tajnu-vezu-1.jpg

Novembar će nekima doneti raskid veze, a mnogim znacima i nove ljubavne početke.

Šta vas očekuje u novembru na polju ljubavi?

Ovan

Ako ste u vezi:

Na samom početku meseca novembra osetićete veću radost i optimizam u odnosu sa voljenom osobom. Bićete u mogućnosti da zajedno otputujete. Kad god za tim bude potrebe, pružite partneru podršku. U slobodnom vremenu uživajte zajedno, a ne svako za sebe.

Ali, već 14. novembra očekujte ljubavne zaplete, jer ćete otkriti nešto što je vaš emotivni partner krio od vas. Na sreću, brzo ćete se smiriti i shvatiti da je problem mali i prolazan. Kraj meseca će vam ponovo doneti stabilnost.

Ako ste slobodni:

Očekuje vas poznanstvo sa osobom iz inostranstva sa kojom ćete započeti intenzivnu komunikaciju na daljinu. Na početku će to biti čista znatiželja, ali ćete kasnije otkriti da delite mnogo zajedničkih interesovanja.

U trećoj dekadi meseca će vam se pružiti prilika da se vidite uživo i da odete na vikend putovanje. Nakon susreta, šanse za ozbiljnu emotivnu vezu su zaista velike.

Bik

Ako ste u vezi:

Oko 5. novembra očekujte talas neslaganja i moguće svađe sa voljenom osobom. Biće mnogo stvari oko kojih se nećete složiti, ali niko neće želeti da popusti. Na početku ćete imati impulsivne reakcije, a zatim će doći do zahlađenja odnosa.

Posle 12. novembra vas očekuje poboljšanje situacije, ali samo ako ste spremni da napravite kompromis. Nemir će se ponovo vratiti krajem meseca i što može dovesti do raskida veze.

Ako ste slobodni:

Vaša strast će biti pojačana i to će vas odvesti do avanture sa osobom koja će vas privlačiti samo fizički. Nećete moći da razmišljate niti da razgovarate o bilo čemu sem o fizičkom odnosu, jer se nećete slagati.

Vaš odnos će biti pun tenzija i zbog erotskog naboja može doći do žestokih svađa i neprijatnih scena. Krajem meseca ćete prekinuti ovu vezu i to će vam doneti olakšanje. Posle ovoga, određeno vreme treba da budete sami.

Blizanci

Ako ste u vezi:

Novembar će vam generalno doneti poboljšanje odnosa sa voljenom osobom. Imaćete dovoljno vremena i inicijative za zajedničke aktivnosti. Vaš partner će biti pozitivno iznenađen pažnjom koju ćete mu posvetiti. Na taj način, vaša veza će postati harmoničnija i dublja.

Oko 12. novembra moguće su poteškoće oko organizovanja zajedničkog vremena, a vaš partner će biti sklon sumnji da nešto krijete. Na sreću, to će trajati kratko, pa će vam kraj meseca doneti ostvarenje zajedničkih ciljeva.

Ako ste slobodni:

Početak novembra će vam doneti poznanstvo iz daleka u kojem ćete osetiti obostrane simpatije i otkriti mnogo zajedničkih interesovanja. Bez obzira na to što ne živite u istom mestu, nastavićete kontakt.

Moguće je i da ćete učestvovati u nekom projektu, pa ćete pomešati posao i zadovoljstvo. Biće pomalo neizvesno kuda vodi ovaj odnos, ali će vam se ubrzo pružiti šansa za stabilnu vezu.

Rak

Ako ste u vezi:

Početak novembra će vam doneti ostvarenje jednog zajedničkog cilja koji imate sa voljenom osobom. Stabilnost će biti tu, kao i podudaranje vaših želja kao para. Sa partnerom ćete se osećati ispunjeno i bićete privrženi jedno drugom.

Razgovaraćete više nego obično i razmišljaćete šta možete da postignete zajedno. Pored toga što ćete poboljšati komunikaciju, moguće je da ćete doći i do ozbiljnijih odluka o budućnosti.

Ako ste slobodni:

Novembar će vam doneti veće šanse za stabilnu emotivnu vezu koja će biti mirna i trajaće dugo. Upoznaćete nekoga preko zajedničkih prijatelja i ostvarićete kontakt i doživeti ljubav na prvi pogled.

Ubrzo ćete početi da se intenzivno viđate i shvatićete da se slažete na mnogim poljima. Brzo ćete se zaljubiti. Nema potrebe da lažirate emotivnu distancu.

Lav

Ako ste u vezi:

U prvoj dekadi novembra bićete posvećeni porodici i kućnim obavezama ili ćete pomagati voljenoj osobi u porodičnim obavezama. Zajedničkim snagama ćete popraviti način života. Povećaćete zajednički budžet.

Druga polovina meseca će vam doneti skladan odnos i nailazićete na podršku na svakom koraku i za svaku svoju ideju. Imaćete dovoljno ideja i inicijative za vreme koje provodite zajedno.

Ako ste slobodni:

Privući ćete osobu sa kojom ćete se upoznati zahvaljujući zajedničkim poslovnim aktivnostima. Na početku, ta osoba će biti povučena i neće kretati u napad, ali ćete spontano započeti razgovor koji će vas naterati da shvatite da vam blizina odgovara.

Počećete da se viđate privatno, pa čak i pomalo tajno, da povremeno izlazite, ali daleko od očiju drugih. Kada osetite povezanost, kraj meseca će vam doneti početak skladne veze.

Devica

Ako ste u vezi:

Tokom novembra ćete imati potrebu da se posvetite voljenoj osobi i da razgovarate o važnim, ali i opuštajućim temama. To će vas značajno zbližiti. Znaćete kako da se postavite u svakoj prilici, što će partner veoma ceniti.

Ne skrivajte ideje koje imate o deljenju zajedničkog prostora i većoj bliskosti u svakodnevici. Sa voljenom osobom provodite veći deo vremena jer će vam to vratiti energiju.

Ako ste slobodni:

Bićete pozvani na zabavu koja će se održati dalje od vaše komforne zone. Na toj zabavi ćete upoznati osobu koja će vas privući svojom vedrinom i otvorenim pristupom.

Doći će do buđenja obostranih emocija, pa će se kontakt nastaviti i tokom narednih nedelja. Nemojte glumiti da ste nedostižni i provedite više vremena sa ovom osobom.

Ostali znaci su na sledećoj strani...



Možda vas zanima:

Тоrta od 3 sloja čokolade, bez kora i pečenja Nikada nećemo reći „ne“ dezertu, naročito ako se radi o troslojnoj čokoladnoj tr...
Тоblerone tunel – novi deo tela devojaka koji će one slikati ovog leta na plaži Na društvenim mrežama stalno se pojavljuju novi trendovi, koje devojke „slepo“ s...
Теtka sa knjigom, nabildovani, model: 10 likova koje ćete sresti na plaži Nekome odmaranje na plaži nekome ispijanje pića u baru. Polako, ali sigurno se b...
Теst ličnosti: Kakva ste žena prema četki za kosu koju koristite? Svakodnevne navike mogu puno reći o vama i vašem karakteru. Pa kao što ste ot...
Тuristička mesta za koja imate visoka očekivanja, a realnost će vas razočarati Do nekih od najpoznatijih svetskih atrakcija je teško doći zbog mnoštva ljudi ko...
Тroše kao milioneri: Koji horoskopski znakovi se razbacuju novcem? Ne štede na garderobi niti na izlascima, a galantni su kako prema sebi tako i pr...