6 horoskopskih znakova kojima će se sreća osmehnuti u 2020. godini

Bliži se 2020. godina za koju astrolozi predviđaju da će biti dobra za sve horoskopske znake, ali će se samo polovini od njih sreća potpuno osmehnuti.

6-horoskopskih-znakova-kojima-ce-se-sreca-osmehnuti-u-2020-godini.jpg

Radi se o znacima za koje poslednji deo 2019. godine nije bio najsrećniji, pa nova godina znači i nov, bolji početak.

Ovan

Godina koja prolazi, za vas je bila brza i haotična, pa iako ste mnogo toga uradili, imate osećaj kao da su mnoge stvari ostale nedovršene. U 2020. godini će vam se pružiti šansa da se opustite. Pokazaće se ko su vam pravi prijatelji. Treba da živite u sadašnjosti i da se malo otrgnete od onoga što sledi.

Lav

Kako 2019. godina prolazi, a 2020. stiže, tako ćete dobijati osećaj da mnogo bolje upoznajete sebe. Naredne godine ćete imati mnogo vremena za promene, među kojima će najvažnije biti one povezane sa ličnim napredovanjem. Počećete da zračite magnetnom privlačnošću.

Škorpija

U 2019. godini prekinuli ste mnoge kontakte i površna prijateljstva, pa je 2020. idealno vreme da se koncentrišete na ljude koji su tu za vas. Sledeće godine ćete imati mnogo šansi da počnete iz početka. Kako godina bude prolazila, tako će vaša sreća rasti.

Jarac

Ova 2019. godina bila je teška, ali vas je naučila važnim lekcijama. U 2020. ćete upoznati mnogo novih mesta i novih ljudi. Sledite svoje strasti i snovi će početi da se ostvaruju. U 2020. će se isplatiti sve stvari u koje ste uložili sebe.

Vodolija

Na samom početku 2020. godine, dobićete i neke dobre, ali i neke loše vesti. Ipak, preovladaće dobri trenuci i zakoračićete u nešto nepoznato, veliko i neočekivano. Prilike koje do sada možda niste ni očekivali - same će se otvarati pred vama. U 2020. ćete konačno raditi stvari koje volite svim srcem.

Ribe

Iduća godina će vas zbližiti sa ljudima, pa iako volite samoću, shvatićete koliko su vam nedostajali pravi prijatelji. Baš to će biti početak vašeg srećnog putovanja i maksimalnog uživanja u životu.

M. D. | CRNOBELO.rs / foto: clker.com