Bogati ili siromašni: Kakav uspeh vam je zapisan u zvezdama?

Pare same padaju Devicama i Škorpijama, a dok Ribe i Blizanci odluče šta žele, ugovor je već u tuđim rukama.

bogati-ili-siromasni-kakav-uspeh-vam-je-zapisan-u-zvezdama-1.jpgfoto: clker.com

Kada su novac i poslovni uspeh u pitanju, postoje horoskopski znaci koji su predodređeni za život na tronu, dok drugi moraju više da se potrude, kao i da promene svoje navike i način razmišljanja.

Koji znaci imaju najviše šanse da steknu veliko bogatstvo, a kojima to neće tako lako poći za rukom? Kakav uspeh vam je zapisan u zvezdama?

U nastavku pročitajte šta Zodijak otkriva o ovoj temi:

Ovan

Niko nije tako ambiciozan kao Ovnovi. Kada se pametnoj glavi i visokom samopouzdanju doda i vatreni temperament, ovaj znak leti ka samom vrhu. Šta god da radi, radi to kvalitetno i strateški. Ipak, najveće bogatstvo će postići ako odluči da radi ono što najviše voli.

bogati-ili-siromasni-kakav-uspeh-vam-je-zapisan-u-zvezdama-2.jpgfoto: pixabay.com

Bik

Bikovi su ozbiljni i veliki igrači sa kojima nema šale. Oni nikada ne odustaju, a to što su tvrdoglavi pomaže im da sklope dogovore o kakvima drugi mogu samo da sanjaju. Znaju kada treba da pritisnu „rogovima“ i da probiju granice.

Blizanci

Šarmantni, simpatični i zabavni, Blizanci su predivni prijatelji i ljubavnici, ali ne i bogataši. Mere svaku odluku i plaše se neuspeha, pa će se retko odvažiti i napraviti nešto veliko, ili nešto što niko pre njih nije napravio. Trebalo bi da budu hrabriji i da više veruju u sebe.

bogati-ili-siromasni-kakav-uspeh-vam-je-zapisan-u-zvezdama-3.jpgfoto: pixabay.com

Rak

Rakovi žele da promene svet, pa se retko odlučuju za radna mesta koja će im doneti veliko bogatstvo, već za pozicije preko kojih će moći da ostvare barem mali doprinos društvu. Sa svojom prekomernom osećajnošću, oni nisu „materijal“ za nemilosrdni svet bogatih, ali to je sasvim u redu.

Lav

Lavovi obožavaju pare, a njihovo beskrajno samopouzdanje im je najvažniji ključ za uspeh. Ne interesuju ih „hejteri“, a ni oni koji im govore da neće uspeti. Kada nešto zacrtaju, oni će uraditi sve da bi to i realizovali.

bogati-ili-siromasni-kakav-uspeh-vam-je-zapisan-u-zvezdama-4.jpgfoto: pixabay.com

Devica

Disciplinovan pogled na život, predanost radu i perfekcionizam, sve to Device vodi direktno do vrha. A ni to što su odlični šefovi i što drugi pomalo strahuju od njih, nije im na odmet. Veruju u sebe, ne plaše se da „zagrizu“ i predvide uspeh koji se gotovo uvek i ostvari.

Još 6 znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Kakav prvi utisak ostavlja svaki horoskopski znak? Kaže se da ne postoji druga šansa za prvi utisak. Prvih nekoliko sekundi svakog ...
Horoskopski znaci rangirani od najboljeg do najgoreg muža - Rakovi vas neće izneveriti, za Bikove će... Dok su Vage posvećeni i razumni muževi, Bikovi su toliko tvrdoglavi, da će vam t...