Кada je želja za seksom jača od gladi – ilustracije koje će vam rasplamsati fantaziju (18+)

Sa više od 277 hiljada pratioca na Instagramu, italijanska ilustratorka Frida Kasteli ruši tabue i barijere kada je reč o seksualnim inhibicijama.

kada-je-zelja-za-seksom-jaca-od-gladi-ilustracije-koje-ce-vam-rasplamsati-fantaziju-18.jpg

Njene ilustracije su ono što se zove “erotika sa odmerenošću i ukusom”. Ona sama opisuje svoja dela kao “eromantična”, što znači da je erotika pomešana sa dozom romantike. Nešto bez čega je seks kao piće bez kocke leda u vrelim letnjim danima.

Frida, koja je iz MIlana, je objavila svoju prvu erotsku ilustraciju aprila 2016. godine i u početku nije obraćala mnogo pažnje na moć koju objavljivanje i deljenje ima u virtuelnom svetu.

Ono što je želela da bude njen sopstveni mali svet uskoro je postao svačiji prostor.

Frida opisuje seksualni čin kao “čistu i slatku intimnost”, pa upravo zbog toga ponekad pokriva najintimnije delove zvezdicama, iako kaže da joj je smešno to što se neko može uznemiriti ili uvrediti kada vidi mali roze kružić.

Kada je želja za seksom jača od gladi, žeđi ili bilo koje druge potrebe… pogledajte “eromantični” svet Fride Kasteli:

(O)Milena | CRNOBELO.rs / foto: instagram.com

MOŽDA VAS ZANIMA:

loading...

Možda vas zanima:

Priče iz hotela - Prvi deo Utorak, neobično dosadan dan. Napolju je padala kiša, a posla nije bilo ni za le...
Plašim se da ćeš ti biti priča koju ću jednoga dana ispričati svojoj ćerki... Mislim da je ono što me najviše plaši to da ćeš jednoga dana ti biti priča koju ...
Najčešće greške koje muškarci i žene prave za vreme seksa Kao i u životu, tako ni u intimnim odnosima ne ide baš sve lako i glatko. Poneka...