Ljubavni horoskop za jun 2018: Ovnove očekuje uzbudljiva igra, Blizance – paralelna avantura

ljubavni-horoskop-za-jun-2018-ovnove-ocekuje-uzbudljiva-igra-blizance-paralelna-avantura-1.jpg

Leto nam kuca na vrata, a šta vi možete očekivati u ljubavnim odnosima?

Da li ćete planirati prijatne zajedničke trenutke ili ćete možda letnje dane provesti u avanturi?

U nastavku otkrijte šta vam mesec juni donosi na ljubavnom polju:

Ovan

Аko ste u vezi:

Na početku meseca očekujte više radosnih trenutaka, optimizam, romantiku i vreme provedeno u paru. Možda ćete otići i na putovanje i provesti uzbudljiv vikend sa voljenim/om. Pri kraju meseca strasti rastu, ali i ljubomora i nesuglasice. Pazite i čuvajte se od dvostrukih igara, flerta sa drugima i prikrivanja istine.

Аko ste slobodni:

Prva dekada meseca će biti ispunjena dinamičnim tempom koji vam prija. Upoznaćete osobu koja će vam se na prvi pogled dopasti i odlučićete da je osvojite. Očekujte uzbudljivu igru jer, iako ćete se služiti svojim šarmom i iskustvom, svaki put kada priđete toj osobi ona će se vešto izvući i uputiti vam novi izazov. Pri kraju meseca možda ćete i uspeti da započnete avanturu.

Bik

Аko ste u vezi:

Оdnosi sa voljenom osobom biće vam ispunjeni srećnim trenucima. Otvoriće se i mogućnost za putovanje i može se desiti da posetite mesto koje ste dugo vremena planirali da vidite. Ipak, vodite računa o zajedničkim troškovima. Strast će biti na zavidnom nivou, ali izbegavajte ljubomorne scene. U drugoj polovini meseca češće ćete izlaziti sa prijateljima, a to će možda smetati partneru. Moraćete da napravite kompromis i posvetite pažnju svima koji vam znače.

Аko ste slobodni:

Privući će vas inteligentna osoba, koja je istovremeno i zabavna i sa kojom imate mnogo zajedničkih tema za razgovor. Na početku ćete biti zainteresovani i za vezu, ali u drugoj polovini meseca ćete primetiti da nemate budućnost sa osobom koja misli samo na sebe. Nesuglasice mogu doprineti odluci da prekinete avanturu, a ako ne budete obazrivi možete ostati razočarani.

Blizanci

Аko ste u vezi:

Na početku meseca očekujte puno zabave, česte izlaske, prijatnu komunikaciju i lepe trenutke sa voljenom osobom. Imaćete mogućnost i da ostvarite zajedničke ciljeve, a to će poboljšati vezu i bliskost između vas. U drugoj polovini meseca se možete opustiti i ne obraćati mnogo pažnje na partnera već se posvetiti privatnim planovima. Potrudite se da ne izazivate svađe.

Аko ste slobodni:

Početak juna meseca vam donosi uzbudljive događaje, a u vaš život će ući osoba koja će vas zavesti, pa ćete brzo poželeti nešto više. Na početku, avantura će se zasnivati na uzajamnoj fizičkoj privlačnosti, a u drugoj polovini meseca će se pojaviti i druga osoba spremna za avanturu. Ući ćete u paralelnu vezu bez razmišljanja, pa ćete imati problema.

Rak

Аko ste u vezi:

Prva polovina juna je pogodna za sve vidove zabavnih aktivnosti sa partnerom, kao i za zajedničko putovanje. Znaćete kako da usrećite voljenu osobu i više vremena ćete provoditi zajedno. Ispunjavaćete međusobne želje, a to će osnažiti vašu vezu. U drugoj polovini, komunikacija

može biti malo otežana, što će dovesti do nerazumevanja. Kako bi izbegli komplikacije, nađite rešenje prihvatljivo za oboje.

Аko ste slobodni:

Меsec juni će vam doneti mnogo šansi za zaljubljivanje, ali je potrebno da pažljivo birate jer je strpljenje neophodno, kao i taktika. Više puta ćete se naći u situaciji da želite da odustanete od izbora, ali upornost će vam doneti neočekivane rezultate. Na prvo mesto stavite manire i mudrost i trudite se da se prilagodite osobi koja je na vrhu liste.

Lav

Аko ste u vezi:

Оvaj mesec vam donosi puno mogućnosti da unesete promene i osvežite vezu. Družićete se više sa zajedničkim prijateljima i širićete poznanstva. Moguće su manje nesuglasice oko finansija, a na kraju meseca nerazumevanje će narasti, zbog ljubomore i posesivnosti. Neophodan je kompromis, pa se potrudite da na vreme rešite sve stvari oko kojih se ne slažete.

Аko ste slobodni:

Početkom juna očekujte novo poznanstvo i zaljubljivanje. Razum će vam pomutiti osoba koja vam deluje kao vaša srodna duša i idealan partner. Bićete skloni da idealizujete, što će se pokazati kao greška. U trećoj dekadi osoba će pokazati negativne strane, baš onda kada budete bili na početku romanse. Nećete moći da podnesete ljubomoru i potrebu za kontrolom, pa ćete se dovumiti da li da nastavite.

Devica

Аko ste u vezi:

Očekuju vas promenljivi odnosi sa partnerom. Na početku meseca ćete biti u romantičnom raspoloženju, nežni i pažljivi. Potom ćete naići na poteškoće, tajne i nekorektno ponašanje od strane partnera. Postojaće ozbiljna tenzija u odnosu i neophodno je da problemu pristupite bistrog uma. U drugoj polovini ćete srediti stvari i složićete se, ali je važno da ostanete iskreni jedan prema drugom.

Аko ste slobodni:

Zainteresovani ste za osobu sa kojom bi želeli da uđete u ozbiljnu vezu, a taj osećaj je uzajaman. Počećete da izlazite i na početku ćete imati snažan i pozitivan utisak, ali se ubrzo stvari mogu zakomplikovati. Bićete skloni nalaženju zamerki, a druga strana će biti ćutljiva i povučena. To će dovesti odnos, ali i mogućnost za vezu, pod znakom upitnika.

Nastavlja se na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Uz pomoć jedne reči - Šta vas čini dobrim u krevetu prema horoskopskom znaku? Svako želi da zna kakav je u krevetu, a najlakši način da dobijete odgovor na to...
U jednoj rečenici: Kada je svaki horoskopski znak u iskušenju da se javi bivšem/bivšoj? Ako je verovati astrologiji, šta nas najčešće tera da se javimo ljubavnoj prošlo...
Šta horoskopski znakovi rade kada je dosadno? Ovih dana situacija koja nas je zatvorila u kuću stvorila je stres, ali i dosadu...