Мuškarci-ženskaroši, izvadite burmu iz džepa!

Kao žrtva i krivac, njegova supruga leži sama u krevetu i preispituje sebe dok je on u „lovu“ na lake žene.

muskarci-zenskarosi-izvadite-burmu-iz-dzepa.jpg

Po izlasku iz kuće burma se stavlja u džep... Imala je emotivno značenje? Šta je to! On sada ide da se navali na šank ili da sedi u separeu sa flašama alkohola i energetskih napitaka loveći jeftine, nemoralne žene.

Sada će iz rukava izvući izlizane fraze kako mu je duh mlad i kako obožava da se druži sa mladim ljudima i kako mu je potrebna relaksacija od napornog rada na mestu rukovodioca. Devojkama, koje mu po godinama slobodno mogu biti ćerke, pričaće priče, koje zna ne zato što ih je pročitao u nekoj knjizi već zato što je star kao biblija, pa ga je život nešto naučio.

Sa izbačenim stomakom i kosom koja je delimično iščezla u nepovrat, svojim rukama će drsko dodirivati mlada tela, dok se njegova supruga sa kojom je proslavio decenije braka sama prevrće u hladnom krevetu. Međutim, žena koja mu je podarila mladost, srce i decu više nije izazov za njega. Ona je sada samo stara istrošena roba koja je dobra samo da ga teši kada ga u glavu udari kriza srednjih godina.

Da, o njoj niko ne sme da kaže lošu reč, ona je anđeo, ona je nepogrešiva, ali on svakim svojim nedelom gazi preko nje i polako, ali sigurno gasi njen sjaj. Glumi naivnog, ali ona dobro zna i njegov pogled i miris njegovog tela, a još više njegov um i živi sa bolnim osećajem da mu više nije dovoljna.

Možda ga nije uhvatila ne delu, ali dobro zna da njegove oči žudno gledaju druge žene i da vuk dlaku menja, ali ćud nikada. Uzalud joj govori da on nije kao drugi kada ga je milion puta uhvatila da burmu umesto na ruci drži u džepu i za to dobila smešna objašnjenja.

On greši, a ona živi sa mišlju da nije dovoljno lepa, nije dovoljno mlada, nije dovoljno provokativna da bi rasplamsala njegovu strast. U sebi traži krivicu što više nije uzrok njegovog uzbuđenja. Gde je prevarena, pa još i sa uništenim samopouzdanjem, gde je žrtva pa još i krivac...

Ipak, krivac je samo jedan – njen suprug koji ne zna šta znači ljubav i predanost.

On je sada, kada je oženjen, shvatio da treba da ostvari svoje neproživljene snove. Bez trunke srama stavlja svoju burmu u džep, kreće u pohod, spava sa bezvrednim ženama i potom omalovažava svoju ženu kada legne do nje u krevet. Dušu joj omalovažava kada iznova i iznova izneveri njeno poverenje. Emotivno je uništava i srami pred svetom zato što je, jelte, naš partner ogledalo nas samih, pa kako je ona mogla da se zaljubi u takvog ništavnika od čoveka?

I dok razmišlja o tome, ona mu ponovo pere gaće, sprema ručak, pegla košulju i samu sebe ubeđuje da je juče sigurno skinuo burmu kako mu ne bi ispala kada je prao ruke u jednom gradskom lokalu pre poslovnog sastanka.

Ipak, ona zna da on nije vredan ljubavi, a da je ona kompletno luda što mu iznova i iznova pruža nove šanse.

Autorski sadržaj! Nije dozvoljeno nikakvo preuzimanje i kopiranje delova ili celine.

S. S. | CRNOBELO.rs / foto: pixabay.com

Možda vas zanima:

Таta, kako da preživim sve ovo bez tebe – bez tvojih krila da poletim? Koliko je potrebno da bi se preživelo u ovom svetu koji je gluv pa ne čuje? Do k...
Мudrost iz života Kijano Rivsa, koja će vas učiniti boljim čovekom Kijanu Rivs je najprizemnija zvezda. Možete ga videti da se vozi u gradskom prev...
Životna lekcija 6-godišnje devojčice: Svaki problem ima najmanje 2 rešenja Оva kratka priča učiniće vas mudrijim za samo 3 minuta. Izgledaće vam neverovatn...