Seksi filmovi koji će zagolicati vaša čula

Da li ste spremni za dozu filmova koji će vas dovesti u erotično, seksi raspoloženje? Leto je savršeno za noći ispunjene ljubavlju, strašću i romantikom.

seksi-filmovi-koji-ce-zagolicati-vasa-cula.jpg

Među predlozima imamo i starije kultne filmove, ali i nekoliko novih, pa napravite svoj izbor, a najvažnije je, naravno – da izaberete dobrog partnera za gledanje:

Room in Rome

Vrlo brzo posle upoznavanja, dve predivne mlade žene rešavaju da dele hotelsku sobu u Rimu koja postaje centar njihove ljubavne avanture i strasti koja će snažno dotaknuti njihove duše.

Newness

Martin i Gabi se upoznaju preko mobilne aplikacije za pronalaženje partnera. Njihova veza počinje burno, a nastavlja se još žešće, dok tražimo odgovor na pitanje – može li se u ovom modernom svetu pronaći ljubav?

Adore

Dugogodišnje prijateljstvo između dve sredovečne žene je u opasnosti kada svaka od njih započinje vezu sa sinom one druge. Ali, šta će se desiti kada jedan od njih poželi partnerku svojih godina?

Nymphomaniac

Kultni erotski film Larsa fon Trira u centar pažnje stavlja Džo koja je samodijagnostifikovana nimfomanka koja opisuje seksualne avanture iz svog života. Film ima i drugi deo.

Tulip Fever

17. vek, Amsterdam. Mladi umetnik je unajmljen da izradi portret prelepe supruge plemića u koju se i zaljubljuje.

Još 5 filmova na sledećoj strani...MOŽDA VAS ZANIMA:

loading...

Možda vas zanima:

Najbolji filmovi koji nisu bili nominovani za Oskara 2019, a vredi ih odgledati Akademija generalno zaobilazi mnoga kvalitetna filmska ostvarenja, ne dodeljujuć...
Najbolje porodične komedije koje će vam popraviti čak i najgori dan Imate lošu nedelju ili jednostavno ne možete da poverujete koliko mnogo stvari j...
Interesantne činjenice o filmu koji ostavlja bez reči - „Bird Box“ Film „Bird Box“ pojavio se na Netflixu 21. decembra 2018. godine, i samo na plat...