Ne rađa se posle 30-te, muškarac treba da bude viši - Stereotipi koje su slavne ličnosti srušile

Život ne treba da se živi po strogo određenim pravilima, a neke zvezde su to odlično shvatile.

ne-rada-se-posle-30-te-muskarac-treba-da-bude-visi-stereotipi-koje-su-slavne-licnosti-srusile-01.jpg

U današnje vreme postoji mnogo stereotipa i svi znaju ko kako treba da živi sopstveni život, šta treba, a šta ne treba da radi.

Muškarac treba da je stariji i viši od žene, bračni partner treba da je istog socijalnog statusa, morate da rodite pre 30, ali ako rodite pre 20, uništićete sebi život, i još mnogo pogrešnih verovanja kojima mnogi odlučuju da se suprotstave.

Ko su slavni koji su prekršili dosadne stereotipe?

Bračni partner istog socijalnog statusa

Ljudi kažu da je vreme Pepeljuga prošlo i da bogati muškarci traže žene sa bogatstvom na istom nivou.

Ali, princ Hari je prekršio ovaj stereotip i ne samo što se oženio ženom koja nije kraljevske krvi, već je ta žena i glumica.

ne-rada-se-posle-30-te-muskarac-treba-da-bude-visi-stereotipi-koje-su-slavne-licnosti-srusile-02.jpg

Sat otkucava i morate imati decu

Margo Robi je srećna žena sa predivnim suprugom, sjajnom karijerom i milion fanova, ali jedino što joj po mišljenju većine nedostaje, jeste dete.

Prema stereotipima, već joj je vreme da ostane u drugom stanju, ali je glumica izjavila da ne želi decu i time prekršila pravilo da „morate imati dete ako ste u braku“.

ne-rada-se-posle-30-te-muskarac-treba-da-bude-visi-stereotipi-koje-su-slavne-licnosti-srusile-03.jpg

Ako rodiš u mladim godinama, uništićeš svoj život

Kajli Džener je postala majka sa 20 godina, a njen život uopšte nije završen. Naprotiv, tek je počeo s obzirom na to da je u 21. godini postala najmlađa milijarderka na svetu – što znači da nećete staviti tačku na svoj život ako postanete majka u mladim godinama.

ne-rada-se-posle-30-te-muskarac-treba-da-bude-visi-stereotipi-koje-su-slavne-licnosti-srusile-04.jpg

Ali, ne treba da čekate do posle 30-te godine

Šakira, Amal Kluni, Meril Strip, Selma Hajek, Džej Lo i još mnoge druge slavne ličnosti, primer su žena koje su rodile posle 30-te godine, iako je to nemoguće prema onima koji se u sve razumeju. Još jedan primer je Eva Longorija koja je prvi put postala majka sa 43.

ne-rada-se-posle-30-te-muskarac-treba-da-bude-visi-stereotipi-koje-su-slavne-licnosti-srusile-05.jpg

Muškarac mora da bude viši od žene

Većina ima predrasude kada vidi par gde je žena viša od muškarca, ali veliki deo slavnih ličnosti se ne brine za to i ruše stereotipe, a baš takvi su i Adam Levin i Behati Prinslu.

ne-rada-se-posle-30-te-muskarac-treba-da-bude-visi-stereotipi-koje-su-slavne-licnosti-srusile-06.jpg

Muškarac mora da bude stariji od žene

Stariji ili istih godina, ali nikako mlađi od žene, prema „ekspertima“ za sva pitanja. Ipak, mnoge slavne ličnosti ruše i ovaj stereotip, a jedan od mnogih primera je Kris Hemsvort koji ima 35 godina, a njegova supruga 42.

ne-rada-se-posle-30-te-muskarac-treba-da-bude-visi-stereotipi-koje-su-slavne-licnosti-srusile-07.jpg

„Pogrešno vaspitavate decu“

„Eksperti“ su uvek tu da vam kažu da sigurno nešto radite pogrešno u vaspitanju svoje dece, iako to nije njihova stvar, a Viktorija Bekam je jedna od slavnih koja je na meti javnosti, ali se ipak ne brine mnogo za tuđa mišljenja.

ne-rada-se-posle-30-te-muskarac-treba-da-bude-visi-stereotipi-koje-su-slavne-licnosti-srusile-08.jpg

Ako je muškarac singl, sigurno nešto nije u redu sa njim

Iako ima 44 godine, Leonardo di Kaprio još uvek nije bio oženjen, a ima mnogo prijatelja, savršenu karijeru i ništa mu ne nedostaje.

ne-rada-se-posle-30-te-muskarac-treba-da-bude-visi-stereotipi-koje-su-slavne-licnosti-srusile-09.jpg

M. M. | CRNOBELO.rs / foto: instagram.com

Možda vas zanima:

Rođena je kao muškarac, a danas zrači seksepilom u prozirnoj haljini (foto) Lavern Koks je glumica koju javnost najbolje zna po ulozi u seriji „Orange Is th...
Poznate žene koje su ove godine hrabro pokazale lice bez šminke 2019. je bila važna godina za prirodnu lepotu. Ove godine ne samo što se proslav...
Poznate ličnosti koje su odustale od obrazovanja da bi sledile svoj san Ne postoji samo jedan put do uspeha, a poznate ličnosti su savršen primer za to....