Devojka Kijanu Rivsa - „Zašto sam izabrala da se ne farbam?“

Aleksandra Grant je napravila bum u svetu kada je stala pored jednog od najvoljenijih, ali i najnedodirljivijih muškaraca iz sveta poznatih - Kijanu Rivsa.

devojka-kijanu-rivsa-zasto-sam-izabrala-da-se-ne-farbam-01.jpg

Posebna tema diskusije bila je njena seda kosa, pa dok su jedni komentarisali kako izgleda kao baba, drugi su se divili hrabrosti ove žene.

devojka-kijanu-rivsa-zasto-sam-izabrala-da-se-ne-farbam-02.jpg

Sada su konačno i jedni i drugi dobili odgovor zašto se Aleksandra ne farba kao veći deo žena.

Uz naslov koji objašnjava – „Rak dojke je povezan sa trajnim farbama za kosu i hemijskim sredstvima za ispravljanje kose. To su potvrdila istraživanja na skoro 50.000 žena,“ Aleksandra je iznela svoj stav na temu.

„Današnje vesti... Brojke su zastrašujuće, posebno kada se radi o farbanju kose. Moja kosa je prerano osedela, u ranim 20-tim... Farbala sam je u svaku boju dok više nisam mogla da izdržim toksičnost farbi.

U svojim 30-tim godinama kosu sam ostavila ‘plavom’... Ja volim i podržavam svaku ženu koja može da izabere kako želi da izgleda u bilo kojem dobu svog života.

Ali, ako se žena razboli ili propada zbog standarda lepote koji joj se nameću, onda hajde da razgovaramo o tim standardima...

Ljubav svim ženama!“

devojka-kijanu-rivsa-zasto-sam-izabrala-da-se-ne-farbam-03.jpg

devojka-kijanu-rivsa-zasto-sam-izabrala-da-se-ne-farbam-04.jpg

M. D. | CRNOBELO.rs / foto: instagram.com

Možda vas zanima:

Poznati glumci koji su gotovo uništili svoju karijeru, ali su ponovo „stali na noge“ Svakome se dešava da donese lošu odluku. Ali, kada donesete mnogo loših odluka j...
Otac joj je Grk, bila je „klovn“ u razredu, ništa nije učila - zanimljive činjenice o Dženifer Anist... Dobitnica Zlatnog globusa, Dženifer Aniston, vrh u svojoj karijeri postigla je s...