Brzi test: saznajte šta krvna grupa otkriva o vašem karakteru i sa kojom krvnom grupom se najbolje slažete

Vaša krvna grupa može da otkrije dobre, ali i mračne strane vašeg karaktera. Analizirajući različite krvne grupe otkriveno je i sa kojom se najbolje slažete.

brzi-test-saznajte-sta-krvna-grupa-otkriva-o-vasem-karakteru-i-sa-kojom-krvnom-grupom-se-najbolje-slazete.jpg

Preko ovog brzog testa saznajte šta krvna grupa otkriva o vama, vašem karakteru i idealnom partnerstvu i prijateljstvu.

Krvna grupa 0

Nulta krvna grupa su karakteri koji su otvoreni i vole da se druže. Oni vole da iniciraju, ali ne završavaju uvek ono što su započeli. Kreativni su i popularni, vole da budu u centru pažnje i zrače samopouzdanjem.

Krvna grupa A

Spolja se čini da su mirni, ali imaju tako visoke standarde (perfekcionisti su) da su najčešće unutra ispunjeni nervozom. Osobe sa krvnom grupom A su najviše umetnički nastrojene od svih krvnih grupa. Oni mogu da budu stidljivi, odgovorni, pouzdani i osećajni.

Krvna grupa B

Orjentisane na ciljeve i odlučne, osobe sa B krvnom grupom započeće nešto i neće se smiriti dok to ne urade dobro i do kraja. Oni su individualci koji sami probijaju svoj put i koji se sami snalaze u životu.

Krvna grupa AB

Ova krvna grupa predstavlja podeljene karaktere krvnih grupa. Mogu da budu i otvoreni i stidljivi, kao i samouvereni i povučeni. Iako su odgovorni, previše odgovornosti može da bude problem. Oni su pouzdani i žele da pomažu drugima.

Kompatibilnost krvnih grupa:

  • A je najkompatibilnija sa A i AB
  • B je najkompatibilnija sa B i AB
  • AB je najkompatibilnija sa AB, B, A i 0
  • 0 je najkompatibilnija sa 0 i AB

M. S. | CRNOBELO.rs / foto: clker.com

Možda vas zanima:

Ženski test: Izaberite omiljene štikle i otkrijte – kako vas doživljavaju muškarci? Koji je vaš omiljeni model štikli koje nikada ne biste zamenile ni za šta? On...
Vizuelni test preko kojeg ćete bolje upoznati sebe Ovo je jedan od onih testova za koje vam ne treba mnogo vremena, koncentracije n...
Viralni vizuelni izazov – Šta vidite sa otvorenim očima, a šta sa zatvorenim? Vizuelne zagonetke i optičke iluzije uvek nas ostavljaju zbunjene, a baš takav j...