5 tetovaža za pozitivnu energiju

Tetovaža nije samo ukras na telu, i bez obzira na to u šta verujete ili koju religiju zastupate, određeni dizajn privlači pozitivnu energiju.

5-tetovaza-za-pozitivnu-energiju-1.jpg

Tetovaže koje donose sreću nisu samo simbol sujeverja, već i način da nađete dublje značenje u onome što tetovirate.

U suštini, sve se svodi na ono što mislite, što osećate i sa kakvom energijom nosite tetovažu, ali ima ih nekoliko za koje stručnjaci kažu da donose najviše pozitivne energije. Proverite, možda će vam se neka od njih dopasti dovoljno da biste je nosili.

Ganeš

Ova tetovaža je moćna i značajna u smislu privlačenja pozitivne energije. Ganeš je božanstvo sa glavom slona i telom čoveka i za njega se kaže da je gospodar uspeha i da uništava prepreke, kako materijalne, tako i duhovne.

5-tetovaza-za-pozitivnu-energiju-2.jpg

Kompas

Kompas je univerzalni simbol i odličan je izbor za tetovažu jer ima bezbroj kreativnih i različitih varijanti. Kompas je vodič i ima sposobnost da vas odvede u pravom smeru. Ukoliko vam treba podsetnik da ste na pravom putu, ova tetovaža je savršena za vas.

5-tetovaza-za-pozitivnu-energiju-3.jpg

Bubamara

Ovo je opcija za one koji žele nešto suptilnije i diskretnije. Bubamara ispunjava želje i donosi ljubav.

5-tetovaza-za-pozitivnu-energiju-4.jpg

Cvet života

To je simbol koji može da privuče pozitivnu energiju jer predstavlja život i sve što nam život nudi. Ovo je geometrijski simbol, a ne uobičajeni cvetni dizajn, pa ako vam se dopadaju oštre linije, možete da razmislite o ovom izboru.

5-tetovaza-za-pozitivnu-energiju-5.jpg

Crna mačka

Iako ih bije glas da donose lošu sreću, tetovaža crne mačke privlači pozitivnu energiju. One su simbol zaštite u astralnom svetu, pa ako tražite nešto sa duhovnom rezonancom, možda je ovo prava tetovaža za vas.

5-tetovaza-za-pozitivnu-energiju-6.jpg

A. Š. | CRNOBELO.rs / foto: instagram.com

Možda vas zanima:

Zašto su sedišta u skoro svim avionima plava? Plava boja se povezuje sa smirenošću i stabilnošću, a uz to se na sedištima ne p...
Korisne sitnice za dom sa AliExpresa koje izgledaju mnogo skuplje nego što zaista koštaju Dom je mesto gde treba da vam je najudobnije i najprijatnije, gde možete da bude...
Korisne sitnice od 2 dolara i manje, dostupne na AliExpressu Za one koji vole da kupuju sitnice, AliExpress je raj za onlajn šoping. Dekor...