Na kraju, svaki muškarac se kaje što je izgubio ženu koja ga je čekala da shvati šta želi od života

na-kraju-svaki-muskarac-se-kaje-sto-je-izgubio-zenu-koja-ga-je-cekala-da-shvati-sta-zeli-od-zivota.jpg

Momci, slušajte me. Dobra žena vredi investicije.

I ne verujte u holivudske priče da će vam žena koja je zaljubljena ostati posvećena i pored svega. Ona će čekati i čekati da shvatite šta želite od života, čekaće da izgradite karijeru ili da vidite šta vam se drugo nudi pre nego što odlučite da se smirite sa njom i da živite srećno do kraja života.

Zvuči predivno, zar ne?

Pa, bilo bi predivno da živimo u romantičnoj komediji. Ali, realnost je drugačija. Danas će vam žena dati šansu. Možda i drugu i treću, pa čak i petu šansu.

Ali, kada ona odluči da je gotovo, onda znajte da je zaista gotovo. I ne postoji ništa što bi moglo da je natera da promeni mišljenje.

Znate, žene će vam dati mnogo šansi, mnogo više nego što zaslužujete. Zašto? Zato što se žene često zaljubljuju u potencijal koji vide u nekome. Žena veruje u tebe čak i tada kada ti ne veruješ. Veruje da ćeš iskoristiti svoje sposobnosti i da ćeš se promeniti i postati bolji muškarac za nju.

To je glavni razlog zašto žene ostaju u užasnim vezama u kojima ih iskorišćavaju.

Ali, kada žena shvati da je dosta, više nema nazad. Zato što kada ona kaže da je gotovo – gotovo je.

Kada jednom žena oseti lepotu života bez tebe u njemu, bez toga da joj crpiš energiju i da trošiš njeno vreme – ona će zatvoriti sve mogućnosti za tebe. I bez obzira koliko se trudiš da je vratiš nazad tako što ćeš postati bolji muškarac, nećeš uspeti.

I probaćeš da se opravdaš sebi i da nahraniš svoj ego tako što ćeš reći da nikada i nije bila prava za tebe, jer da je bila, nikada te ne bi ostavila.

Ali, istina je da nijedna osoba zdravog razuma ne bi ostala da se nosi sa tvojim haosom. Nijedna žena ne zaslužuje da živi život pun bola, stresa i drame. Ni ti, ni bilo ko drugi, nemate pravo da zarobite drugo ljudsko biće da vas čeka da shvatite šta želite od života.

To što je otišla od tebe znači da je konačno odlučila da zaštiti sebe. Ali, zapamti, ti si bio taj koji ju je naterao da donese tu odluku.

Kajaćeš se što si izgubio ovu ženu jer je ona bila sa tobom kada si bio na dnu u životu. Ona te podržavala i verovala u tebe kada niko drugi nije.

Kajaćeš se jer si je izgubio kada sretneš drugu ženu koja će te voleti kada si u najboljem izdanju, ali kada jednom vidi tvoje mane i kada te vidi u najgorem svetlu, otići će.

I u tim trenucima ćeš konačno shvatiti šta si imao. Imao si kvalitetnu ženu koja je stajala uz tebe stalno, koja je činila sve za tebe, koja te podržavala i volela svim svojim srcem.

A šta si ti uradio? Pustio si je da ode. Gurnuo si je od sebe jer nisi znao da li je ona prava za tebe. Nisi znao šta imaš dok je nisi izgubio.

Pa, ti si raspremio taj krevet, sad lezi u njega.

Izvor

Možda vas zanima:

Тоp 10 najpoželjnijih Airbnb smeštaja širom sveta Airbnb je u poslednje vreme postao veoma popularna i povoljna opcija za pronalaž...
Теst: Која žеnа vam izgleda najstarije? Koliko puta ste se našle u situaciji da treba da procenite koliko godina ima nek...
Теst ličnosti: Šta ste prvo primetili na slici? Na osnovu toga šta prvo primećujete u svojoj okolini i kako percipirate svet o...
Теst karaktera kroz svakodnevnu naviku: Kako izgleda vaša pasta za zube? Psiholozi kažu da čak 40% naših postupaka nisu svesne odluke, već jednostavno na...
Тuristička mesta za koja imate visoka očekivanja, a realnost će vas razočarati Do nekih od najpoznatijih svetskih atrakcija je teško doći zbog mnoštva ljudi ko...
Тaman kada poželite da ga „ubijete“, spremiće vam romantičnu večeru – to je savršen muškarac koji va... Savršeni muškarci više ne postoje. Pričajte mi malo o tome. Ili ne, bolje da ja ...