Sunčev Breg u Bugarskoj na prvom je mestu na listi najjeftinijih destinacija za odmor u 2019. godini

Bugarsko letovalište Sunčev Breg proglašeno je najjeftinijom destinacijom za odmor u 2019. godini, prema britanskim istraživanjima.

suncev-breg-u-bugarskoj-na-prvom-je-mestu-na-listi-najjeftinijih-destinacija-za-odmor-u-2019-godini.jpg

U godišnjem barometru na Post Office Travel Money, napravljeno je poređenje 8 svakodnevnih turističkih troškova na 42 mesta širom sveta.

U istraživanje ulaze cene obroka za dvoje, različitih pića, krema za sunčanje i sredstava protiv insekata, pa se pravi lista najjeftinijih.

Na listi od 42 svetske destinacije, kao najjeftinija destinacija na prvom mestu se našao Sunčev Breg u Bugarskoj, gde su troškovi za sve ove stvari 40 evra.

Posle Sunčevog Brega, na listi se našao Marmaris u Turskoj sa troškom od 50 evra i Algarve u Portugalu sa troškom od 56 evra.

Za one koji tamo nisu bili – deo najlepših Instagram fotki bugarskog letovališta koje će vas naterati da razmislite o sledećoj letnjoj destinaciji:

https://www.instagram.com/p/Br_tZ0lHsLw/

View this post on Instagram

Summer time🌊

A post shared by MM PHOTOGRAPHY ® (@mm______photography) on

https://www.instagram.com/p/BrK9AygBA40/

View this post on Instagram

#aliceinwonderland 🦄🦋🌸🌈

A post shared by Alyosha (@alyosha_ku) on

Nastavlja se na sledećoj strani... MOŽDA VAS ZANIMA:

loading...

Možda vas zanima:

Top 10 najskupljih gradova na svetu u 2018. godini Nijedan američki grad se nije našao na listi, Njujork je završio čak na 13. mest...
Lista od 15 najlepših skijališta u Evropi za 2019. godinu Ako ste strastveni ljubitelj skijanja, snoubordinga i drugih sportskih aktivnost...