Ukradeno detinjstvo: Tri tragične priče o tome kako su roditelji želeli da zarade na svojoj deci

Od eksplicitnih fotografija u uzrastu od 4 godine do napornih treninga za mišiće kao vrhunski bodibilder u uzrastu od 6 godina, roditelji ove dece prešli su sve granice.

ukradeno-detinjstvo-tri-tragicne-price-o-tome-kako-su-roditelji-zeleli-da-zarade-na-svojoj-deci-1.jpg

Neki roditelji svojoj deci pružaju srećno i bezbrižno detinjstvo, dok drugi po svaku cenu žele da učine da se oni istaknu u nečemu.

Ponekad, baš ovo forsiranje im krade najlepši period života – detinjstvo.

Za koju decu je cena popularnosti bila previsoka:

Eva Jonesko

Njena majka je bila fotograf i kada je Eva imala samo 4 godine, ona je počela da prodaje njene razgolićene fotografije, a već sa 11 mlada Francuskinja se pojavila u časopisu „Playboy“.

Pojavila se i u filmu „The Tenant“ Romana Polanskog. A zatim i u erotskom filmu zbog kojeg je izbio skandal, pa su njenoj majci oduzeta roditeljska prava.

2011. godine Eva je objavila autobiografski film „My Little Princess“ u kojem je želela da ukaže na greške svoje majke sa kojom je završila na sudu.

ukradeno-detinjstvo-tri-tragicne-price-o-tome-kako-su-roditelji-zeleli-da-zarade-na-svojoj-deci-2.jpg

Alana Tompson

Alanina majka je oduvek želela da ona postane poznata, pa je zato već sa 6 godina počela da vodi svoju ćerku na izbore lepote.

Ćerka je osvojila simpatije javnosti, pa su joj producenti ponudili da snima rijaliti šou „Here Comes Honey Boo Boo!“. Šou je bio skandalozan, a majka je optužena da je ćerki davala energetske napitke da bi pred kamerama izgledala razigranije.

Zatim, Alanina majka je odlučila da živi sa bivšim momkom koji je odslužio 10-godišnju zatvorsku kaznu jer je bio okrivljen za zloupotrebu njene najstarije ćerke.

Sada se Alana bezuspešno bori sa viškom kilograma i, na sreću, šou je prekinut.

ukradeno-detinjstvo-tri-tragicne-price-o-tome-kako-su-roditelji-zeleli-da-zarade-na-svojoj-deci-3.jpg

Ričard Sandrak

Ričardov otac, nekadašnji prvak u borilačkim veštinama, oduvek je sanjao da ima „najsnažnije dete na svetu“, pa je tako, kada je njegov sin imao 2 godine i kada se porodica preselila iz Ukrajine u SAD, počeo da ga svakodnevno trenira.

Ričardu nije bilo dozvoljeno da se igra sa drugovima, da se šeta i da uživa u ukusnoj hrani, jer je morao da se drži strogog režima i da vežba. Zbog ovoga je njegov otac dobio sudsku tužbu.

Inače, Ričard se sa 8 godina proslavio kao najjače dete na svetu i stalno je gostovao u TV emisijama. Dobio je nadimak mali Herkules.

Zatim, Ričard je prekinuo sve veze sa ocem i danas nije bodibilder, ali je ponosan na dostignuća iz detinjstva.

ukradeno-detinjstvo-tri-tragicne-price-o-tome-kako-su-roditelji-zeleli-da-zarade-na-svojoj-deci-4.jpg

S. S. | CRNOBELO.rs / foto: instagram.com

Možda vas zanima:

Zabavan izum sa IKEA proizvodom: Nevesta je smislila kako da ide u toalet na svojoj svadbi (foto) Кoliko god izgledalo banalno, provesti ceo svadbeni dan u raskošnoj i glomaznoj ...
U tattoo studiju u Skoplju muškarac je istetovirao lik Tome Zdravkovića i stih iz njegove pesme Makedonski tattoo umetnik Vlatko Zdravkov napravio je remek-delo na nozi svog kl...
Tri kratke, inspirativne priče koje će vas naučiti da u životu budete istrajni, iskreni i da kontrol... Kratke inspirativne priče omiljeno su štivo za čitanje mnogim ljudima jer su zan...
Test: Koja vam od dečijih silueta liči na devojčicu? Kratak psihološki test koji će vam ispuniti slobodno vreme, razmrdati moždane ...
Sve što se Keri Bredšo pitala u svojoj kolumni u seriji „Seks i grad“ „Seks i grad“ se i danas pamti kao serija sa puno mode, seksa i hedonizma, ali, ...
Slavne majke koje bez dadilje ne mogu da postignu da brinu o deci Biti slavna ličnost sa velikim brojem obaveza i istovremeno biti posvećen porodi...