Ukradeno detinjstvo: Tri tragične priče o tome kako su roditelji želeli da zarade na svojoj deci

Od eksplicitnih fotografija u uzrastu od 4 godine do napornih treninga za mišiće kao vrhunski bodibilder u uzrastu od 6 godina, roditelji ove dece prešli su sve granice.

ukradeno-detinjstvo-tri-tragicne-price-o-tome-kako-su-roditelji-zeleli-da-zarade-na-svojoj-deci-1.jpg

Neki roditelji svojoj deci pružaju srećno i bezbrižno detinjstvo, dok drugi po svaku cenu žele da učine da se oni istaknu u nečemu.

Ponekad, baš ovo forsiranje im krade najlepši period života – detinjstvo.

Za koju decu je cena popularnosti bila previsoka:

Eva Jonesko

Njena majka je bila fotograf i kada je Eva imala samo 4 godine, ona je počela da prodaje njene razgolićene fotografije, a već sa 11 mlada Francuskinja se pojavila u časopisu „Playboy“.

Pojavila se i u filmu „The Tenant“ Romana Polanskog. A zatim i u erotskom filmu zbog kojeg je izbio skandal, pa su njenoj majci oduzeta roditeljska prava.

2011. godine Eva je objavila autobiografski film „My Little Princess“ u kojem je želela da ukaže na greške svoje majke sa kojom je završila na sudu.

ukradeno-detinjstvo-tri-tragicne-price-o-tome-kako-su-roditelji-zeleli-da-zarade-na-svojoj-deci-2.jpg

Alana Tompson

Alanina majka je oduvek želela da ona postane poznata, pa je zato već sa 6 godina počela da vodi svoju ćerku na izbore lepote.

Ćerka je osvojila simpatije javnosti, pa su joj producenti ponudili da snima rijaliti šou „Here Comes Honey Boo Boo!“. Šou je bio skandalozan, a majka je optužena da je ćerki davala energetske napitke da bi pred kamerama izgledala razigranije.

Zatim, Alanina majka je odlučila da živi sa bivšim momkom koji je odslužio 10-godišnju zatvorsku kaznu jer je bio okrivljen za zloupotrebu njene najstarije ćerke.

Sada se Alana bezuspešno bori sa viškom kilograma i, na sreću, šou je prekinut.

ukradeno-detinjstvo-tri-tragicne-price-o-tome-kako-su-roditelji-zeleli-da-zarade-na-svojoj-deci-3.jpg

Ričard Sandrak

Ričardov otac, nekadašnji prvak u borilačkim veštinama, oduvek je sanjao da ima „najsnažnije dete na svetu“, pa je tako, kada je njegov sin imao 2 godine i kada se porodica preselila iz Ukrajine u SAD, počeo da ga svakodnevno trenira.

Ričardu nije bilo dozvoljeno da se igra sa drugovima, da se šeta i da uživa u ukusnoj hrani, jer je morao da se drži strogog režima i da vežba. Zbog ovoga je njegov otac dobio sudsku tužbu.

Inače, Ričard se sa 8 godina proslavio kao najjače dete na svetu i stalno je gostovao u TV emisijama. Dobio je nadimak mali Herkules.

Zatim, Ričard je prekinuo sve veze sa ocem i danas nije bodibilder, ali je ponosan na dostignuća iz detinjstva.

ukradeno-detinjstvo-tri-tragicne-price-o-tome-kako-su-roditelji-zeleli-da-zarade-na-svojoj-deci-4.jpg

S. S. | CRNOBELO.rs / foto: instagram.com

Možda vas zanima:

Greške zbog kojih roditelji najviše žale Svaki roditelj želi najbolje za svoje dete. Neki roditelji se trude da svojoj...