Za sve jake žene koje niko ne pita koliko su umorne, uplašene, zabrinute...

za-sve-jake-zene-koje-niko-ne-pita-koliko-su-umorne-uplasene-zabrinute.jpg

Kada te drugi vide kao jaku ženu, misle da ti nije potrebno ništa i niko, da možeš da se nosiš sa bilo čim i da možeš da se izdigneš iz svake situacije.

Da ti ne treba neko ko će da te sasluša, da se brine za tebe i da ti ugađa.

Kada te doživljavaju kao jaku ženu, očekuju od tebe da rešavaš njihove probleme. Oni se obraćaju tebi i misle da ti ne moraš da se obratiš nikome.

Jaku ženu ne pitaju da li je umorna, da li pati ili nešto ne uspeva u životu, da li ima strahove i brige. Važno im je samo da ona bude uvek tu za njih: svetionik u magli, ostrvo u moru.

Jakoj ženi se ne oprašta. Ako izgubi kontrolu, ona postaje slaba u njihovim očima. Ako se iznervira, govore da je histerična.

Ali, nikoga ne interesuje koliko je energije potrebno da budeš ta jaka žena.

Poštuj jake žene u životu, pruži im poštovanje i podrži ih, jer je i njima nekada potrebno da ih neko sasluša, čuva i voli. Ponekad im je potrebno samo da se odmore.

Izvor: Fejsbuk

MOŽDA VAS ZANIMA:

loading...

Možda vas zanima:

Slomiće te, sastavićeš se, mrva si u Svemiru, a ipak je on ceo u tebi Kažu, živ čovek – živ đavo. Život će te nemilosrdno udarati tamo gde najviše bol...
Naše divljanje nazivalo se nevaspitanjem, današnje divljanje je neukrotiva kreativnost Nekada smo se radovali običnoj gumici i olovci, smokiju i jeftinoj čokoladici. D...
Iz srca jedne sestre: Za sve sestre koje ljubav znače... Gledam je, slušam je i shvatam da mi ona svakim atomom svoga tela želi dobro. ...