Mini-serije koje se gledaju u jednom dahu i koje će vas ostaviti bez sna

Ako im se zaista posvetite, sasvim je moguće da sve epizode izabrane mini-serije odgledate „u cugu“. Postoji dobar razlog za to – broj epizoda obično nije veći od 10, priče su fenomenalne, gluma maestralna.

mini-serije-koje-se-gledaju-u-jednom-dahu-i-koje-ce-vas-ostaviti-bez-sna.jpg

Pa, ako su vam dosadile uobičajene serije koje traju previše sezona i epizoda, vreme je da odgledate ovih 10 odličnih mini-serija koje će vas ostaviti bez sna:

The Young Pope

Hladna, jeziva, intrigantna. Počeci pape Pijusa XIII u Vatikanu, prvog američkog pape u istoriji.

The Sinner

Odlična mini-serija koja istražuje zašto su obični ljudi u stanju da izvrše brutalne zločine. U prvoj sezoni, mlada žena će neočekivano na smrt izbosti nepoznatog momka dok je na plaži.

Druga sezona je upravo počela, a priča se vrti oko maloletnog momka koji je osumnjičen za dvostruko ubistvo mladog bračnog para.

The Night Of

Nazir odlazi na žurku i završava u krevetu sa predivnom mladom devojkom. Kada se sutradan probudi, nalazi je na smrt izbodenu, ne sećajući se šta se desilo u toku noći.

Feud: Bette and Joan

Snimljena prema istinitom događaju, mini-serija prati svađu između dve večite rivalke, američke glumačke zvezde Beti Dejvis i Džoan Kraford.

Alias Grace

19 vek, Kanada. Služavka je okrivljena za dvostruko ubistvo svog poslodavca i domaćice. Psihijatar se dvoumi da li služavka treba da bude oslobođena zbog ludila.

Nastavlja se na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Napeti filmovi sa visokim ocenama koji će vas držati u neizvesnosti do samog kraja Jeste li spremni za malo misterije koja će učiniti da tokom celog filma budete n...
Najpotcenjeniji filmovi u 2019. godini - šta ste dobro propustili da pogledate? Dešava se da propustimo mnogo dobrih i kvalitetnih filmova samo zato što nisu bi...
Filmovi zasnovani neverovatnim pričama koji će vas inspirisati Ukoliko je film dobro napravljen, često nam se učini da govori o stvarnim ljudim...