Najbolje porodične komedije koje će vam popraviti čak i najgori dan

Imate lošu nedelju ili jednostavno ne možete da poverujete koliko mnogo stvari je pošlo naopako baš u tako dugo očekivani petak?

najbolje-porodicne-komedije-koje-ce-vam-popraviti-cak-i-najgori-dan.jpg

Ne očajavajte, imamo rešenje za vas. 10 odličnih filmova koji će vas oraspoložiti i dobro vas nasmejati.

Jednostavno je, komedije imaju taj efekat da ulepšaju čak i najgori dan. Sa prijateljima ili sa porodicom, izbor je vaš:

Blended

Udovac i razvedena žena odlaze na dogovoren sastanak na slepo koji počinje loše, a završava se još katastrofalnije. Ubrzo će se naći na istom putovanju u Afriku sa svojom decom.

Evan Almighty

Kongresmena Evana Bakstera kontaktira Bog koji mu naređuje da napravi arku, sličnu onoj Nojevoj, jer se očekuje velika poplava.

Zookeeper

Grupa životinja iz zoološkog vrta rešava da prekrši svoje pravilo ćutanja sa ciljem da pomognu svom omiljenom čuvaru da pronađe ljubav, a da ne mora da promeni posao.

The Muppets

Dok je na odmoru, Volter, koji je najveći obožavalac Mapetovaca, otkriva da zli tajkun želi da sruši studio sa ciljem da iz zemlje crpi naftu. On u pomoć poziva Kermita, Gicu prasicu i ostale likove, kako bi sakupili 10 miliona dolara i sačuvali studio.

Zootopia

Džudi Hops je prvi zec koji se pridružio policiji Zootopije. Zajedno sa sitnim kriminalcem, liscem Nikom Vajldom, pokušaće da reši misteriozni slučaj i da otkrije zločinca.

Nastavlja se na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Napeti filmovi sa visokim ocenama koji će vas držati u neizvesnosti do samog kraja Jeste li spremni za malo misterije koja će učiniti da tokom celog filma budete n...
Filmovi zasnovani neverovatnim pričama koji će vas inspirisati Ukoliko je film dobro napravljen, često nam se učini da govori o stvarnim ljudim...
10 najemotivnijih scena iz crtanih filmova koje i dan-danas umeju da nas rasplaču Emocije su čudna stvar. Njih mogu da aktiviraju neki najmanje očekivani izvori, ...