Filmovi od kojih nećete želeti da propustite ni sekund

Ako volite filmove sa mnogo akcije, brzom radnjom i solidnim zapletom, imamo prave predloge za vas. Nećete želeti da napravite nijednu pauzu, niti će vam pasti na pamet da pogledate u telefon.

filmovi-od-kojih-necete-zeleti-da-propustite-ni-sekund.jpg

Triler, mnogo akcije i malo misterije, izaberite vaše favorite za predstojeći vikend:

Mortal Engines (2018)

Stotinama godina nakon što je civilizacija na zemlji uništena posle ogromne kataklizme, misteriozna mlada žena po imenu Ester Šo želi da uđe u London, koji je sada ogroman i pokretan predatorski grad na točkovima.

Edge of Tomorrow (2014)

Zemlja je napadnuta od strane vanzemaljaca koji izgledaju nepobedivo. Ali, jedan od vojnika stalno proživljava isti dan, istu borbu i svoju smrt. Polako počinje da shvata kako može da pobedi vanzemaljce.

Law Abiding Citizen (2009)

Njegova porodica je mrtva. Otkako sud nije uspeo da kazni počinioce, čovek koji više ništa nema da izgubi uzima pravdu u svoje ruke kažnjavajući sve krivce.

From Paris with Love (2010)

Džejms, koji radi u američkoj ambasadi u Parizu, pridružuje se Čarliju, špijunu uz čiju pomoć treba da spreči teroristički napad u glavnom gradu Francuske.

Colombiana (2011)

Nakon što su njeni roditelji hladnokrvno ubijeni u Bogoti, Kataleja će postati nemilosrdni i svirepi ubica.

Nastavlja se na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Napeti filmovi sa visokim ocenama koji će vas držati u neizvesnosti do samog kraja Jeste li spremni za malo misterije koja će učiniti da tokom celog filma budete n...
Najpotcenjeniji filmovi u 2019. godini - šta ste dobro propustili da pogledate? Dešava se da propustimo mnogo dobrih i kvalitetnih filmova samo zato što nisu bi...
Filmovi zasnovani neverovatnim pričama koji će vas inspirisati Ukoliko je film dobro napravljen, često nam se učini da govori o stvarnim ljudim...