Za vreme seksa: Sitnice kojih se žene stide, a muškarci ih uopšte ne primećuju

Pripadnice nežnijeg pola su često preopterećene time kakav utisak će ostaviti prilikom vođenja ljubavi sa novim partnerom.

za-vreme-seksa-sitnice-kojih-se-zene-stide-a-muskarci-ih-uopste-ne-primecuju-1.png

Ali, izgleda da se sasvim bespotrebno brinu.

Postoje detalji o kojima momci nemaju pojma, niti ih primećuju u žaru strasti, koliko god da su devojke ubeđene u suprotno.

za-vreme-seksa-sitnice-kojih-se-zene-stide-a-muskarci-ih-uopste-ne-primecuju-2.jpg

Ovo su sitnice kojih se žene stide, a muškarci ih uopšte ne primećuju:

Koliko puta ste se videli pre nego što ste spavali?

Za razliku od žena, muškarce nije briga za broj sastanaka na koje moraju da idu pre nego što imaju seks sa devojkom koja im se sviđa. Svejedno im je da li je to prvi ili deveti sastanak.

Da li su gaće koje nosi „bapske“?

U trenucima jakog uzbuđenja muškarac sigurno neće obraćati previše pažnje na veličinu ili na dezen donjeg veša koji ona nosi. Na kraju krajeva, devojka će i onako ubrzo ostati bez njega.

za-vreme-seksa-sitnice-kojih-se-zene-stide-a-muskarci-ih-uopste-ne-primecuju-3.jpg

Zašto u tašni ima prezervative?

Žene često brine šta će muškarac misliti o njima jer nose kutiju sa kondomima. Jedino može da misli da je ona osoba koja upražnjava siguran seks.

Da li će sa njom doživeti najbolji seks u životu?

Niko ne voli da se loše pokaže u postelji, niti da partner razočara u krevetu. Ali, kada po prvi put spavate sa nekim, sasvim je normalno da vam to ne bude najlepše iskustvo ikada.

za-vreme-seksa-sitnice-kojih-se-zene-stide-a-muskarci-ih-uopste-ne-primecuju-4.jpg

Da li ga boli kada ga nehotično udari?

Zbog slučajnog udarca laktom prilikom svlačenja, devojke se bespotrebno izvinjavaju i po desetak minuta. A, dovoljno je da se samo nasmeju, da kažu „izvini“ i da nastave sa akcijom.

Da li je sveže izdepilirana?

Muškarci sigurno neće primetiti da li se žena baš toga dana sredila, ili ima neku dlačicu više.

za-vreme-seksa-sitnice-kojih-se-zene-stide-a-muskarci-ih-uopste-ne-primecuju-5.jpg

Kakav je ambijent u sobi?

Oni neće primetiti ni da li su u prostoriji zapaljene romantične sveće, niti „sentiš“ muziku koja svira u pozadini. Fokusirani su isključivo na devojku sa kojom razmenjuju nežnosti.

Primećuje li razliku posle skidanja grudnjaka?

Žene ne treba da se brinu da li će muškarac uzviknuti: „Prevaren sam!“, kada konačno ugleda njihove gole grudi. On ovo definitivno neće uraditi.

za-vreme-seksa-sitnice-kojih-se-zene-stide-a-muskarci-ih-uopste-ne-primecuju-6.jpg

Koliko poza ste promenile za vreme seksa?

Devojke nisu prinuđene da se dokazuju isprobavajući svaku moguću pozu koja im padne na pamet. Ako između partnera postoji hemija, onda će imati dovoljno vremena za eksperimentisanje.

Da li će seks trajati celu noć?

Intimni odnos treba da traje dovoljno dugo da oboje postignu orgazam. To je sve.

za-vreme-seksa-sitnice-kojih-se-zene-stide-a-muskarci-ih-uopste-ne-primecuju-7.jpg

Zašto joj je potreban lubrikant?

Žene ne treba da bude stid ako im je za prijatniji odnos potreban lubrikant. Ovo ne umanjuje njihovu strastvenost i seksualnost.

M. A. | CRNOBELO.rs / foto: pixabay.com

Možda vas zanima:

Мuškarci i žene ne mogu biti prijatelji: 25 činjenica povezanih sa seksom Seks. Za neke uživanje, za druge nužna potreba, a za teće potpuno nepotrebna opc...
Žеnske navike koje muškarci sa Balkana ne mogu da podnesu Ucena seksom? Zabraniti zakonom! Tretman ćutanjem ili manipulacija sa suzama? Pa...
Ženski test: Izaberite omiljene štikle i otkrijte – kako vas doživljavaju muškarci? Koji je vaš omiljeni model štikli koje nikada ne biste zamenile ni za šta? On...
Žene, majke, kraljice – nađite vremena da idete u „lov“ „Idem u lov. Ovo je moja slika kako „lovim“ večeras. Ne, nema puške. Ni životinj...
Žene u ovim znakovima su najstrastvenije Žene ovih znakova horoskopa ulaze u vezu veoma strastveno i daju se partneru pot...
Žene u „onim danima“ predstavljene kroz komične ilustracije Svaka žena u proseku provede 6 godina imajući „one dane“. Da ne biste tako pe...