10 najboljih porodičnih komedija za vikend u izolaciji

Pred nama je 60-očasovni policijski čas koji mnogima može delovati predugo. Međutim, uz dobru organizaciju ne mora biti tako. Vreme je za porodična okupljanja i zajedničko uživanje u filmovima. 

10-najboljih-porodicnih-komedija-za-vikend-u-izolaciji.jpgfoto: Bruce Almighty/screenshot

Predstavljamo vam 10 odličnih filmova koji će vas oraspoložiti i dobro nasmejati.

Jednostavno je, komedije imaju taj efekat da ulepšaju čak i najgori dan. 

Blended

Udovac i razvedena žena odlaze na dogovoren sastanak na slepo koji počinje loše, a završava se još katastrofalnije. Ubrzo će se naći na istom putovanju u Afriku sa svojom decom.

Evan Almighty

Kongresmena Evana Bakstera kontaktira Bog koji mu naređuje da napravi arku, sličnu onoj Nojevoj, jer se očekuje velika poplava.

Zookeeper

Grupa životinja iz zoološkog vrta rešava da prekrši svoje pravilo ćutanja sa ciljem da pomognu svom omiljenom čuvaru da pronađe ljubav, a da ne mora da promeni posao.

The Muppets

Dok je na odmoru, Volter, koji je najveći obožavalac Mapetovaca, otkriva da zli tajkun želi da sruši studio sa ciljem da iz zemlje crpi naftu. On u pomoć poziva Kermita, Gicu prasicu i ostale likove, kako bi sakupili 10 miliona dolara i sačuvali studio.

Zootopia

Džudi Hops je prvi zec koji se pridružio policiji Zootopije. Zajedno sa sitnim kriminalcem, liscem Nikom Vajldom, pokušaće da reši misteriozni slučaj i da otkrije zločinca.

Baby’s Day Out

Pravi klasik među porodičnim filmovima. Tri prevaranta rešavaju da kidnapuju bebu koja će se pokazati mnogo pametnijom i veštijom nego što su oni mislili da jeste.

We’re the Millers

Diler marihuane će nagovoriti nekoliko ljudi da glume njegovu lažnu porodicu kako bi uspeo da prošvercuje veću količinu droge iz Meksika u SAD.

Bruce Almighty

Kada se požali bogu, Brus Nolan dobija njegove moći koje počinje da koristi za svoje sebične želje i ciljeve, a molitve celoga sveta ostaće neuslišene.

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day

Aleksandar se pita da li samo on ima loš dan i lošu sreću. Ubrzo počinju zapleti sa lošim situacijama prema Marfijevom zakonu, za svakog člana njegove porodice.

Flipped

Iako su potpune suprotnosti, dvoje dece koja su susedi počinju da osećaju privlačnost jedno prema drugome.